2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
اره دقیقا مرسی از حرفات به خدا حرفات حقه من همین که هنوز عقدیم نگرفتم الان عادت کرده ولی یا درستش می ...

اون چندسالشه؟

بقیه مشکلاتش چین؟

توروخدا نکن اینکار رو با خودت

ایشون بهترین آدم دنیا هم که بود تو سنت واسه ازدواج درست نیست

.She's somebody , not some body.  

اره عزیزم،سعی کن آروم آروم و نرم نرم،با زبون خوش عادتش بدی،معذرت میخوام ولی باید خ..ر..ش کنی!!فقط دع ...

چشم باشه انجام میدم 

مرسی قربونتون برم 

ممنونم که کمکم کردید و راهنمایی 

مرسی شما هم همینطور ❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدگاهی رو که داری منم دوست دارم و دیدگاه رایج افراد اطراف من هم به همین صورته ولی خواهشاً توجه کن ک ...

اتفاقا منم خانواده سنتی داشتم و خوب درکشون میکنم 

ولی وقتی همین خانواده تورو بدبخت کرده دیگه بودن و نبودن یه تیکه پوست چه اهمیتی داره؟؟!!

یه نقطه ای توی زندگی هست که آدم باید جلوی همه بایسته و نذاره کسی براش تصمیم بگیره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اگه میتونی برو سرکار استقلال مالی زن خیلی مهمه دیگه مجبور نیستی برای یه قرون دوقرون دستتو جلوش دراز ...

دارین با راهنمایی غلط صورت مسئله رو پاک میکنین

مگه اینجا مسئله پوله آخه؟

خب پول روکه از پدرش داره می‌گیره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون چندسالشه؟بقیه مشکلاتش چین؟توروخدا نکن اینکار رو با خودتایشون بهترین آدم دنیا هم که بود تو سنت وا ...

مثلا یه نمونش اینه که فامیلاش و به من ترجیح میده کلا واسش اولویت نیستم حرف حرف اوناس مثلا خالش بگه خانمت فلان یا فلان کارو بکن اینم همون کارو انجام میده کلا گوش به حرف اوناس

چشم باشه انجام میدم مرسی قربونتون برم ممنونم که کمکم کردید و راهنمایی مرسی شما هم همینطور ❤️❤️❤️❤️

عزیزمی  

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
۲۹ سالشه پسر عمم

توروخدا

نکن بچه مغر خر که نخوردی

طرف دوبرابر سن تو رو داره

هیچ فکر کردی این بشر بشه ۵۰ سالش تو تازه اوایل جوونیته باید عمرت رو از همین الان تلف کنی واسه یه پیرمرد؟؟؟؟

قربونت برم باور کن اگه دایی‌اش یا فامیل هاش زنگ بزنن بگن بیا دورهم باشیم منو ول می‌کنه می‌ره حتی اگه ...

وای خدا بزن پارش کن اجی دوسال ازت بزرگترم ولی اینارو میگی انگار دارن با خودم اینجوری رفتار میکنن و من حرص میخورم اخه سنی نداری ک داره اذیتت میکنه خاک تو سر بی لیاقتش کنن همون فامیلاش براش نون و اب میشن. زندایی همسر من انقد ازش بدم میاد جلو شوهرم لباس باز میپوشه میاد لم میده خشتکشو باز میکنه بنده خدا میخاره

همه هزینه ها نیست همه هزینه هامو بابام میده فقط گاهی الان بعد چند ماه ازش خواستم داره میاد یه دونه ب ...

عقد کردی بازم هزینتو اربابات می گیری یعنی 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

وای خدا بزن پارش کن اجی دوسال ازت بزرگترم ولی اینارو میگی انگار دارن با خودم اینجوری رفتار میکنن و م ...

اره بعضیا همینن 

قربونت برم مرسی که مهربونی

اره احتمالا جدا شم باور کن دیوونم کرده خستمممممم از دستش

اتفاقا منم خانواده سنتی داشتم و خوب درکشون میکنم ولی وقتی همین خانواده تورو بدبخت کرده دیگه بودن و ن ...

آخه من می‌ترسم که توی یک مواردی منجر به کشته شدن اسی بشه 

ولی خب الان رابطه جنسی حالا چه اشکالی داره خب نداشته باشه یک چیز خیلی خیلی اساسی نیست اگه یه جورایی بهش فکر کنی 

تو این سن کلی دخترای دیگه هستن تو ۱۶ سالگی یعنی اینقدر سن بالایی نیست که حالا نیاز جنسی اسی رو به هر راهی بکشونه 

تازه ممکنه با برقراری رابطه جنسی به یک فردی که خداییش تا یک حدودی نامناسب هستش واسه ازدواج احساسات خامی پیدا کنه 

در کل من اینو میگم میگم اسی توی سنی نیست که نتونه نیازشو تحمل کنه کلی دختر دیگه هستن تو این سن که روابط جنسی نداشتند

اتفاقا منم خانواده سنتی داشتم و خوب درکشون میکنم ولی وقتی همین خانواده تورو بدبخت کرده دیگه بودن و ن ...

ایشون ۱۶ سالشه

کسی به‌جز شوهره نمی‌تونه بگه رابطه داشتن یا نه

اگه می‌خواد ثابت کنه نداشته حتی به دروغ بره گواهی بگیره و ۹۰ درصد وقتی ببینن طرف ۱۶ سالشه و خیلی راحت انکار می‌کنه قبول می‌کنن و براش صادر می‌کنن چون اصلا نمی‌تونن تشخیص یدن این قضیه رو.