2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26671 بازدید | 436 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اوایل که نگرفتید فاتحه کارو خوندید

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

سنت واسه ازدواج کم نبود ولی واسه سرکار رفتن کمه؟؟

اولا بابام خرجی میده بهم من نیازی به پول اون ندارم فقط می‌خوام بد عادت نشه که شده 

دوماً چیزی که نمیدونین تیکه ننداز خدا سرتون میاره دل شکستن گناهه 

سوما توی جامعه به این گرگی که نود درصد دنبال رابطه و اینان من برم ۱۶ سال کجا میتونم با امنیت پیدا کنم 

اره

همسرت چند سالشه؟؟

ببین اون از روری ک اسمت رفته تو شناسنامش وظیفششش خرجتو بده حتی اگ بره گدایی باید خرجتو بده

پس شل نگیر پول بکیر.ک عادت کنه وگرن فردا توزندگیتم کم میزار برات 

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

استارتر باید سعی کنی از الان عادتش بدی برات هزینه کنه،فقط لطفا خودت کامل دراختیارش نذار که اگر کامل دراختیارش باشی دیگه تره هم برات خرد نمیکنه!!!هرطور شده با زبون خوش ازش پول بگیر،فقط دعوا راه ننداز که رابطه تون خراب بشه

مثلا وقتی میگه به داداشم کمک میکنم بگو دستت درد نکنه،چقدر برادر خوبی هستی حامی هستی و...ولی بعد بگو به فکر آینده خودمون هم باش،باید عروسی بگیریم،پس انداز کنیم،باید خونه بگیریم مستقل باشیم و...بگو من همه جوره درکت میکنم،توقع زیاد ازت ندارم ولی انتظار دارم تو هم منو درک کنی و..خلاصه با زبون رامش کن

سعی کن کم توقع نباشی،من 17 ساله ازدواج کردم،از اول مراعات کردم،کم توقع بودم الان پشیمونم،میبینم اطرافیان که همه جوره ازشوهرشون توقع داشتن،الان روی سر شوهراشون جا دارن ولی من...حواست جمع کن،از اول شل بگیری تا آخر باید با همین فرمون بری

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دقیقا چجوری اینطوری نشه؟

ازش بخواه توقعاتتو ببر بالا که نتونه جای دیگه خرج کنه ، این الان تو عقد زیاد نمیتونه مانور بده ولی همین خرید لباس و طلا و .. هست

سر خونه زندگیت که باشی هر روز بهش پیام بده بنویس فلان چیزو فلان چیزو بخر بیار ، هر ماه لباس و ... بخر دلت نمیخواد چندماهی یبار بهش بگو فلان طلارو میخوام بید بخری 

مگه دادگاهه ؟ مگه میدون جنگه؟ نفقه؟؟؟ تمکییین؟؟؟اصلا مگه رابطه جنسی فقط برای لذت مرده که باهاش نخواب ...

ببین حرف شما متینه و مورد قبول منم هست 

ولی آدم باید با توجه به شرایط حرف بزنه 

می‌دونیم که این آقا پسر واقعاً آدم مناسبی نیست برای اسی 

اسی هم در خونواده‌ای هستش که زود دختر و شوهر میدن

حتی اگه یک درصد احتمال داشته باشه اسی جدا بشه 

اگر پرده بکارت نداشته باشند اون یه درصد صفر درصد میشه 

در نتیجه واقعاً داشتن رابطه جنسی و رئیسی بدترین و خراب‌ترین ظلمیه که در این دوران می‌تونه در حق خودش انجام بده

اگه کار کنه بره سرکار . پس این شوهر و مخاد چکار جدا شه بهتر. نه اینکه خودش همه نیازاشو حل کنه بعد به ...

واه این چه حرفیه یعنی کسی که میره سرکار نباید ازدواج کنه؟؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

توروخدا بگو چه کار کنم دارم دیوونه میشم

اگه میتونی برو سرکار 

استقلال مالی زن خیلی مهمه دیگه مجبور نیستی برای یه قرون دوقرون دستتو جلوش دراز کنی که اونم ایا بده ایا نده

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍