2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
خودت کار کن بروسرکار منت کسی رو هم نکش

اگه کار کنه بره سرکار . پس این شوهر و مخاد چکار جدا شه بهتر. نه اینکه خودش همه نیازاشو حل کنه بعد به یکی دیگه هم سرویس بده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پول نمی‌ده به کنار لطفا پیشش ن خ و ا ب اگر دلیل پرسید بگو مگه نفقه میدی که تمکین کنم تو رو خدا ...

مگه دادگاهه ؟ مگه میدون جنگه؟ 

نفقه؟؟؟ تمکییین؟؟؟

اصلا مگه رابطه جنسی فقط برای لذت مرده که باهاش نخوابه که تنبیه بشه؟ خود خانم چی میشه ؟ 

رابطه جنسی بین آدما یک چیز دو طرفست که هر دو طرف ازش لذت میبرن !!!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

واقعا ؟چه سخته پس درست شدنی نیستمیترسم ولی توی تاپیک های قبلم هست تو فکر هستم که خدا شم چون یه سری د ...

خداشاهد ی روز خوش ندیدم این خساست درست بشو نیستا اول راهی جداشو. با ی ادم درست ازدواج کن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بمیرم برا مظلومیتت دختر . مرده شور خودشو داییشو باهم ببرن.

قربونت برم باور کن اگه دایی‌اش یا فامیل هاش زنگ بزنن بگن بیا دورهم باشیم منو ول می‌کنه می‌ره حتی اگه پیش من باشه فقط فامیلاش همه چیزشه 

الان زندگیت خوبه؟؟

اره خداروشکر از همسرم راضیم پول بخام بهم میده اصن پولاش تو کارت خودمه مبگه هرچی دوس داری بخر ولی منم خرج کن نیستم دلم نمیاد میگم برم سرکار از تو پول نگیرم نمیزاره میگه هرچی میخوای بهت میدم

بهش یه بار گفتم ماهانه بزن برام گفت هنوز عقدیم وقتی سر خونه زندگیمون رفتیم بعد خرج مثلا میخواستم اسن ...

خسیسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اوم مثلا یکی از شهر های ما زیر 25 سال عروس میشن دیگه ادابشونه چون سنت کمه از اطرافیانت که با تجربه ا ...

اره دقیقا این مهمه ولی حیف پشیمونم کا‌ش جلو همه وایمیستادم میگفتم برا من تصمیم نگیرین

اگه کار کنه بره سرکار . پس این شوهر و مخاد چکار جدا شه بهتر. نه اینکه خودش همه نیازاشو حل کنه بعد به ...

تو بخاطر پول با شوهرتی شوهرتم بخواطر نیاز جنسی کنارته؟ اگه رابطتون اینه بیشتر به ازدواجت فکر کن

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

کسب درآمد برای هر زن و مرد مسلمان واجب است آیه قرآنی فکر کنم

ولا زن هیج جا  ننوشته بره کار کنه اگر زن کار کنه خوب این نفقه مرد میده چرا باید قانون باشه طبق حرف شما زن مرد باید کار کنن دیگه نفقه آیی نیست