2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
عزیزم وقتی دست من نبود الان طلاق بگیرم ؟؟؟؟؟

کیا مجبورت کردن؟ 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من 15 سالم بود اومدن خاستگاری. اگه یکم بیشتر میخابیدم یا کار نمیکردم مامانم میگف همینجوری ادامه ...

الان زندگیت خوبه؟؟

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همه هزینه ها نیست همه هزینه هامو بابام میده فقط گاهی الان بعد چند ماه ازش خواستم داره میاد یه دونه ب ...

اسی خیییلی بچه ای شما هنوز چرا نامزد کردی 

الان دختری مثل شما باید تمرکز اصلی ش روی رشد شخصیتی و تحصیلی و دانشگاه های بزرگ بزاره نه همسر 

اگر این امکان فراهم هست براتون با مادرتون مشورت کنین که این نامزدی رو به هم بزنه 

اصلاً شما می‌دونین که اگر به یک مقطع بالایی از تحصیل برسین چه آدمای باسوادتر، انسان تر و بالامقام تر آشنا میشین

نه کامل ندارم چون شاید به جدایی ختم بشه آخرش یه سری چیزهای دیگم هست

اصلا هم.ن هم نداشته باش 

بگو کسی که رابطه حزئ میخاد باید نفقه بده 

میتونی ببریش پیش وکیل 

بدونه قانونا وظیفه داره 

بنظرم به مدت سرد باش زنگ نزن بگو درس دارم 

اومد پیشت محل نده قهر نباش فقط محل نده 

بگو من میترسم بعد عروسی هم خرج خونه زندگی آرایشگاه یخچال نوار بهداشتی کاندوم دکتر منو ندی 

بری برای زن برادرت خرج کنی که داداشت کم نیاره تو زندگی 

بگو بهت اعتماد ندارم 

الان عقدیم آخه دیگه دیر شده طلاق هم که..

دیرچی؟؟ من ۱۴ساله ازدواج کردم ارزودارم جداشم بخاطرهمین پول ندادن شوهر سالها زجرکشیدم خودم مستقل شدم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببین زنی که خرج نداره ارزشم ندارهاگه واقعا نداره بحث جداس و گناح داره ولی اگه داره و کمک میکنه و برا ...

بهش یه بار گفتم ماهانه بزن برام گفت هنوز عقدیم وقتی سر خونه زندگیمون رفتیم بعد 

خرج مثلا میخواستم اسنپ بگیرم گفتم پول بزن برا اسنپ گفت که خودم اسنپ میگیرم 

یا بگم چیزی بخر یا میپیچونه یا دعوا راه میندازه

منت چیه؟حق خودشه

حقشه ولی قرار نیست اگه یکی دیگه بیشعوری میکنه و حقشو نمیده بابت حقش التماس کنه
خودش درامد داشته باشه از نظر مالی مستقل بشه بعد روی شوهرشم کار میکنه اگه واقعا خواست باهاش بمونه

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

دیرچی؟؟ من ۱۴ساله ازدواج کردم ارزودارم جداشم بخاطرهمین پول ندادن شوهر سالها زجرکشیدم خودم مستقل شدم

واقعا ؟

چه سخته پس درست شدنی نیست

میترسم ولی توی تاپیک های قبلم هست تو فکر هستم که خدا شم چون یه سری دلایل دیگم دارم

قربونت تهران اسلامشهر ربطی به جا نداره فداتشم مامانم این کارو کرد اونمم به خاطر اینکه گفت پسر خوبیه ...

اوم مثلا یکی از شهر های ما زیر 25 سال عروس میشن دیگه ادابشونه 

چون سنت کمه از اطرافیانت که با تجربه ان مخصوصااا مادرت کمک بخواه 

خوشبخت بشی گلم

ازدواج بنظرم ربطی به سن نداره هرموقع وقتش برسه همچی جور میشه و اینم بدون که سن عقلی شما از سن شناسنامه ای تون مهم تره

اصلا هم.ن هم نداشته باش بگو کسی که رابطه حزئ میخاد باید نفقه بده میتونی ببریش پیش وکیل بدونه قانونا ...

اره دقیقااا 

باشه همین کارو میکنم 

فکرشو بکن جاریم کاش حداقل خوب باشه 

همیشه بهم پز میده فلان لباس و بخره هزار بار میگه من حرصم میگیره پولی که سهم منه اون اینجوری کنه با من 

من پول بابام بهم میده نیازی ندارم ولی همین که بد عادت شده همین رو اعصابمه