2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26665 بازدید | 436 پست
مردم ما خیلی پیچیده ش میکننهمین دیشب بحث شده بود یه سریا میگفتن عقد واسه آشنایی و نامزدیه و نباید دخ ...

خب زن و شوهر که هستن به صورت قانونی و شرعی!!! 

ولی خب عرف و فرهنگ ما ایرانی ها اینجوریه که تا عروسی و جشن نگیریم،،،، به رسمیت زن و سوهر نمیشن!!! 

حالا اگه رابطه نداشته باشن دیگه رن و شوهر حساب نمیشن؟؟؟؟ 

حتما باید رابطه داشته باشن که دیگه زن و شوهر بشن؟ 

ببخشید عزیز سوالم ربطی به تاپیکت نداره میشه بدونم واسه کدوم شهری که تو این سن ازدواج کردی گلم؟؟

قربونت تهران اسلامشهر 

ربطی به جا نداره فداتشم مامانم این کارو کرد اونمم به خاطر اینکه گفت پسر خوبیه فامیله تا آخر پیشمون باشه تورو دور نکنه یه وقت غریبه بیاد خیلی بی تجربه بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت کار کن بروسرکار منت کسی رو هم نکش

این پاک کردن صورت مسئله هست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب زن و شوهر که هستن به صورت قانونی و شرعی!!! ولی خب عرف و فرهنگ ما ایرانی ها اینجوریه که تا عروسی و ...

خب همین دیگه

معلوم نیست با خودشون چند چندن

حتما باید شوهر پول بده تا زن و شوهر حساب بشن؟ حتما باید هزینه رابطه رو پرداخت کنه؟ 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بنظرم خیلی اشتباهه اینقدر کار های انلاین و فلان هست که ادم توی خونه کار کنه بنظرم وقتی میخوای ازدواج ...

کارهای آنلاین همیشه نیست یا برات نمیگیره درکل میگم مرد وظیفه اشه برا زن خرج کنه نیازهاشو برطرف کنه من مستقل بودن زن و تو درآمد نمی‌بینم مستقل بودن زنو تو خیلی چیزا میبینم  به هرحال هرکه نظری داره 

درسته ک بره سرکار منت نمیکشه و دست جلو همسرش دراز نمیکنه،ولی وظیفه مرد اینه خرج همسرش رو بده چ کار بکنه چ نکنه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

شما میشه راهکار بدین من چه کار کنم؟

یکم بزرگ شو بعد ازدواج کن

تنها راهکار همینه

خیلی خام هستی

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین زنی که خرج نداره ارزشم نداره

اگه واقعا نداره بحث جداس و گناح داره ولی اگه داره و کمک میکنه و برا تو خرج نمیکنه پس خیلی بیخود کرده زن گرفته

میشینی اساسی باهاش حرف میزنی

میگی که ببین من ازین به بعد ماهانه پول میخوام نه به صورت دعوا آروم بگو رو در رو بگو قبلا که بیکار بودی دلم نمیومد ولی الان که سرکار میری من زنتم تو در برابر من مسئولی باید نفقه مو بدی

من زنم غرور دارم نباید که همیشه من بگم تو خودت باید اینا رو بدونی چون مرد پخته ایی هستی انتظار بیشتری ازت دارم

بیین هم پول ازش بگیر یا منم مثل تو توی عقدم مثلا میری ناخن درست کنی بگو پول بریز میگه چند میشه اگه میشه ۳۰۰ تو الکی بگو ۵۰۰ و۲۰۰ شو پس انداز کن

میرین بیرون ذوق کن وسیله خونه بخر بگو واییییی من عاشق اینام بخریم واسه خونه مون 🥹😍

جمع کن مجبورش کن

توروخدا بگو چه کار کنم دارم دیوونه میشم

اگ ناراحت نمیشی بایدبهت بگم جونتو وردار و در برو 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خداااای من ۱۶ سالته؟؟؟ آخه عقلت کمه ازدواج میکنی که به جای درس خواندن و لم دادن تو خونه بابات کاسه چ ...

والا من 15 سالم بود اومدن خاستگاری. اگه یکم بیشتر میخابیدم یا کار نمیکردم مامانم میگف همینجوری ادامه بده ببینم کی میگیردت خسته شده بودم واقعا دیگه حوصله غرغر و حرف شنوی نداشتم

منت چیه؟حق خودشه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤