2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 26664 بازدید | 436 پست
چی میگه؟

گفتم بخر گفت چی هست 

گفتم من کلی عشقم نفسم نوشتم تو فقط نوشتی چی هست 

بعد نوشت خستم 

گفتم باشه 

بعد یهو آف شد 

گفتم چرا آف شدی گفت خونه داییم اومدم 

گفتم تو که خسته ای چرا رفتی 

دعوا شروع کرد 

نه توقع داری هیچ‌جا نرم هر چی بگی بگم چشم و.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز عقدی حتما میگه هروقت باهم تو یه خونه زندگی کردید اونوقت. الان تفکر تو عقد خرجی و همه هزینه های ...

مردم ما خیلی پیچیده ش میکنن

همین دیشب بحث شده بود یه سریا میگفتن عقد واسه آشنایی و نامزدیه و نباید دختر پسر باهم تنها باشن یا خونه برن یا مسافرت یا هتل یا … 

یه سریا میگفتن عقد یعنی رسما و شرعا و قانونا زن و شوهر 

حالا جالب اینه که وقتی بحث رابطه میشه میگن نههههههههه اینا زن و شوهر نیست نامزدن وقتی بحث پول و مخارج میشه همونا میگن وظیقه پسره چون شوهرشه!!! 

معلوم نیست با خودشون چند چندن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

باور کن بهش گفتم دیشب که داری میای یه دونه براش بگیرسر همین دعوا راه انداخت

واب کارت سخت شده پس 

روش بهت باز شده از همین اول کاری تو عقد! 

شایدم زیاد ازش خواستی که اینجور روش باز شده؟؟؟ 

نمیدونم باید تعادل رو رعایت کرد،،،، 

الان بهت بگم بگیر باز اون واکنش نشون میده و حرمت ها میاد پایین و یاد میگیره دعوا

اگه بهت بگم نگیر خب بد عادت میشه 

گفتم بخر گفت چی هست گفتم من کلی عشقم نفسم نوشتم تو فقط نوشتی چی هست بعد نوشت خستم گفتم باشه بعد یهو ...

خدایی خیلی بچه ای بحث الکی راه میندازی آدمو سرد و خسته میکنی

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اره واقعا من بعد ده سال زندگی به این ضرب المثل رسیدم که زنی که خرج داره عرج داره و احترامشم بیشتره باید زرنگ باشی ازش بگیر به خوبی بگو نشد با دعوا وظیفشه تامینت کنه نه که برع خرج زرادرش کنه

من هیچی نگفتم بهش چجوری رفتار کنم یعنی میشه کمکم کنی ؟

ببین پول نمی‌ده به کنار 

لطفا پیشش ن خ و ا ب اگر دلیل پرسید بگو مگه نفقه میدی که تمکین کنم 

تو رو خدا رابطه کامل نداشته باش اصلا 

این چه حرفیه مرد وظیفه نیازهای ژنو برآورده کنی شاید اصلا اون شهر کار نباشه یا محیطش بد باشه دختر ن ...

بنظرم خیلی اشتباهه
اینقدر کار های انلاین و فلان هست که ادم توی خونه کار کنه
بنظرم وقتی میخوای ازدواج کنی باید مستقل باشی حالا این دخترمون تو سن کم ازدواج کرده ولی باید استقلال مالی داشته باشه درامد خودش مال خودش و از همسرش هم بخواد که براش خرج کنه نکه یه جوری باشه اگه پدرش یا همسرش نداشته باشه یا نخواد هزینه کنه این دختر بمونه و کاسه چه کنم دستش بگیره

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

عزیرم سعی کن اول یکم مهارت زندگی یاد بگیری

چند جلسه مشاوره برو

مطالعععععه کن

تاپیکهای قدیمی زیادی تو این سایت هست که میتونی مطالعه کنی

تاپیکهای جنگ و دعوا و خاله زنک بازی منظورم نیست.

بخون بخون و. مطالعه کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ببین پول نمی‌ده به کنار لطفا پیشش ن خ و ا ب اگر دلیل پرسید بگو مگه نفقه میدی که تمکین کنم تو رو خدا ...

نه کامل ندارم چون شاید به جدایی ختم بشه آخرش یه سری چیزهای دیگم هست 

بنظرت سنت برا ازدواج کم نیس؟یا ممکنه سبک زندگی ها و سن ازدواج تو هر دیاری فرق داشته باشه

اخه پیش ما کمتر ۲۰ دختر نمیدم،تازه پسره باید خونه ماشین داشته باشه

بنظرم بیشتر فکر کن

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی