2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

26664 بازدید | 436 پست

هنوز تو عقدیم من اوایل چون سرکار نمی‌رفت پول نمی گرفتم ازش الان یه ساله سر کار می‌ره ولی پول نمی‌ده بهم اونروز از دهنش در رفت گفت به داداشم کمک هم میکنم چون خونه داره من هنوز سر خونه زندگیم نرفتم منم هیچی نگفتم 

ولی به من اگه بخواد اونم بگم بهش مثلا خیلییی کم میده تازه اونم با یه جوری صحبت می‌کنه راضیم نده اصلا 

بخوام ازش وسیله بگیره برام همش بیخود دعوا راه میندازه 

چه کار کنمش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد هزینه کردن به خانوادش حساسیت نشون نده که لجبازی میکنه یکم با سیاست رفتار کنی کم میشه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
در مورد هزینه کردن به خانوادش حساسیت نشون نده که لجبازی میکنه یکم با سیاست رفتار کنی کم میشه

من هیچی نگفتم بهش 

چجوری رفتار کنم یعنی میشه کمکم کنی ؟

توروخدا بگو چه کار کنم دارم دیوونه میشم

باید باهاش صحبت کنی ن با دعوا بگو خودت دبگهزن داری پس فردا خرج خونه زندگی داری منم خرج دارم تو ک میخاسنی هنوز خرج برادرت رو بدی چرا زن گرفتی همیشه دوبرابر مبلغی ک لازم داری پول بگیر یه مقداری پس انداز کن ک نتونه به برادرش قرص بده 

ازش پول بخاه اگرم کم داد بازم دوروز دیگع ی بهونه دیگه بازم هی بگیر بی توقع باشی بلاسرت میادا خودت اذیت میشی پرتوقع باش من رو حقوق شوهرم برنامت ریزی میکنم که بهونم چی باشه و کجا خرجش کنم😂

من هیچی نگفتم بهش چجوری رفتار کنم یعنی میشه کمکم کنی ؟

عقد کردین ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
هنوز عقدی حتما میگه هروقت باهم تو یه خونه زندگی کردید اونوقت. الان تفکر تو عقد خرجی و همه هزینه های ...

همه هزینه ها نیست همه هزینه هامو بابام میده فقط گاهی الان بعد چند ماه ازش خواستم داره میاد یه دونه براش بگیره 

هنوز سنم کمه دارم درس میخونم ۱۶ سالمه

بنظرم کسی که توی این سن ازدواج میکنه قطعا یه فضای خالی برای چند ساعت کار کردن هم میتونه بزاره
کار مجازی ادمین باش یا هر چیزی ولی خودت یه منبع درامد داشته باش هرطوری که هست
این بهترین پیشنهادیه که میتونم داشته باشم

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را