2777
2789
عنوان

دکتر سیستانی قم نی نی سایت

286 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان از تجربه خودم از مراجعه به این خانم بگم نه دکتر.

من یکسال بخاطر شقاق زیر نظرش بودم و چون قم دکتر زن خوب نداشت همه و همه این خانم رو معرفی کردنمون دیگه گفتم بهترازین نیست و تحت نظرش بودم توی هشت ماه نتونست شقاق عمیق من رو درمان کنه و با اینکه خونریزی مثه ادرار بود هر چی میگفتم عمل میگفت برمیگرده. 

خلاصه من یکماه بود که دیگه دردو خونریزی نداشتم و رفتم کربلا از روز اول دردو سوزش وحشتناک محل شقاق داشتم و یک دونه زد به چه بزرگی برگشتم دوباره رفتم پیشش

ادامه کامنت بعدی

وصل به یه مو

وقتی میری مطبش به زور سرشو بالا میگیره و در حد چند دقیقه میخاد بیرون کنه از اتاق میدونید چرا چون نزدیک 70 تا بیمار باید رد کنه😵‍💫

تو چند ساعت؟ ساعت کاریش زده مثلا 11تا3، خودتون ببینید.

وصل به یه مو

خلاصه رفتم تو تو و نمیزاره آدم بشینه فوری تا بگی مقعد میگه برو رو تخت، رفتم رو تخت گفت چرک خشک کن بخور وگر نه باید جراحی بشی، منم خوردم و جوشم رفتم ولی شقاقم دوباره برگشت با چی؟ با مترونیدازول 

وصل به یه مو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد که رفتم تهران دکتر متوجه شدم که اون دونهابسه بوده و باید تخلیه می‌شده. 

دمتر تهران تعجب کرد چطور فقط با چرک خشک کن اینو رد کرد

چرااااا

چون 70 مریض تو یه روز باید ببینه و فرصت این کار نیست 

حالااااااا مصیبت منو تو تایپیک بعدیم بخونید که چه بلایی به سرم آورد..... 

وصل به یه مو