2777
2789
عنوان

پدر مادر اینقدر پرو دیده بودین ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 50 پست

کارشون که خیلی زشته واقعا خودم 20 سال مجرد بودم یک بار هم چیزی نشنیدم 

ولی عزیزم ساعت سه شب دیگه وقت خوابه بگیر بخواب دیگه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تاپیک بزن

آخهه کسی نمیااد🥲

اگه کسیو داشتین بهش توصیه کنین که پماد سوکرانیکا بزنه روش مهم نیس چند وقته این کارو کرده. این پماد جوابه که حداقل یکمم جاشو کمرنگ تر کنه🥲 گفتم شاید خیلی کمک باشه برا خیلیا. حالا تاپیک هم میزنم

...🖤

آخهه کسی نمیااد🥲اگه کسیو داشتین بهش توصیه کنین که پماد سوکرانیکا بزنه روش مهم نیس چند وقته این کارو ...

برای لک چیزای دیگه خوبه؟

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

اره دیدم الان ، واقعا پس حق داری شرایط بدیه ، خاله ایی دایی و.. چیزی نداری بتونی کمک بخوای ؟

والا گفتم بهشون اینقدر راجبه ی موضوعی باهاشون حرففففف زد که تازه گذاشتن با اسنپ فقط برم باشگاه و بیام 

برای لک چیزای دیگه خوبه؟

آره واسه سوختگی هم من استفاده کردم و نوشته که : باعث بازسازی و ترمیم سلولی برای سلول های آسیب دیده پوست در انواع جراحات پوستی از جمله زخم، سوختگی، بخیه و جای بخیه و آفتاب سوختگی موثر عمل کند

من گفتم جای سوختگیمو برد حتمن جای اونم میبره و واقعا یکم تاثیر داشت و برای کسی که این خیلی براش مهمه همون یکم هم عالیه. جای سوختگیمم کمرنگگگ شده🥲😍

...🖤