2777
2789
عنوان

پدر مادر اینقدر پرو دیده بودین ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 50 پست
من وقتی ک اوسکل بودم زمان جاهلی🤣

دورازجوننن🥲😂😂 منممم همینطورر بقیه پیامامو بخون یه راه حل خوب پیدا کردم واسه جاش. حالا نه خیلییی زیاد ولی خب یکم رو صدق میکنه🥲

...🖤

وا خب نصف شبه

شما باید خواب باشی دیگه🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ظهر هم باید خواب باشم 😐 اینا همیشه رو کارن

مگه چن سال‌شونه 😶😶

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

۴۵ ۵۷ مگه به سنه

آره خب

سن خیلی تاثیر داره

قطعا پدر مادری ک مثلا زیر ۴۰ سال باشن خیلی بیشتر رابطه دارن نسبت ب پدر مادر بالای ۶۰ سال 🤣🤣

اینکه اصلا مراعات نمیکنن عجیبه..

فقط شما توخونه ای؟ خاهر برادر نداری؟

والا گفتم بهشون اینقدر راجبه ی موضوعی باهاشون حرففففف زد که تازه گذاشتن با اسنپ فقط برم باشگاه و بیا ...

هوووف الهی بگردم ، خیلی سخته

بنظرت راهی نیست پول دربیاری و کم کم مستقل بشی ازشون ؟

برو در اتاقشون در بزن یا تلویزیون روشن کن،آهنگ بزار ،یه کاری کن بفهمن بیداری،خودتم اگه بتونی زودتر ب ...

😶😶😶😶

عزیز الان ۳ نصف شبه

بره در بزنه ک بفهمن بیداره؟  خب منطقیه الان اگرم برنامه ای داشته باشن 

چرا باید نصف شب آهنگ بذاره اعلام بیداری کنه آخه🤣🤣

هوووف الهی بگردم ، خیلی سختهبنظرت راهی نیست پول دربیاری و کم کم مستقل بشی ازشون ؟

واسه کار بیرون که نمیزارن برم ولی تو خونه دارم ادمینی یاد میگیرم که کار کنم با گوشی 

دورازجوننن🥲😂😂 منممم همینطورر بقیه پیامامو بخون یه راه حل خوب پیدا کردم واسه جاش. حالا نه خیلییی ز ...

بخدا الان ک بهش فکر میکنم میگم تو چ دیونه ای بودی😂😂

حتما واس منم جاش مونده یخورده ولی اونقدر نیست