2777
2789

با یکی شیش سال تو رابطه بودم سه ماهه کات کردیم سر اینکه بهم گف دوستت ندارم چون مورد اطمینانی میخام بگیرمت اون موقع حالم بد بود نتونستم برینم بهش الان پیام بدم حرفامو بزنم بلاکش کنم ؟

الان بعد از سه ماه؟

به نظرم اینکه همین مدت بی محلش کردی از هر جوابی براش بهتر بوده

بی محلی خیلی عذاب آوره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اگر هنوز نیاز به صحبت داری، می‌تونی پیام بدی و حرفات رو بگی. ولی قبل از اینکه بلاکش کنی، مطمئن شو که این کار برای آرامش خودت لازمه. اگه فکر می‌کنی صحبت کردن کمکی نمی‌کنه، شاید بهتره که از این موضوع بگذری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر هنوز نیاز به صحبت داری، می‌تونی پیام بدی و حرفات رو بگی. ولی قبل از اینکه بلاکش کنی، مطمئن شو که ...

میترسمم شاخ سه فک کنه هنوز نو فکرشم نمیدونم چیکار کنم 

میترسمم شاخ سه فک کنه هنوز نو فکرشم نمیدونم چیکار کنم

همینم هست

میگه اوووووه رفته ۳ماه فکر کرده تا بتونه جواب منو بده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤