2777
2789
عنوان

خیانته بابام

191 بازدید | 17 پست

بابام از همون اول خیانت میکرد،دلم برا مامانم کبابه،الان ۲۵سال از زندگیشون میگذره هنوز دست بردار نیست.انقدم بداخلاق و ی دندس.ن بچه هاش مهمن براش ن زنش..فقط دنباله گند کاریه،چند روزه مامانم خیلی ناراحته غصه میخوره.منم میرم اونجا میبینم حالم گرفته میشه همش فکرم پیششه😓بمیرم براش چقدر عذاب میکشه..نمیتونه جداشه کسیو نداره پشتش باشه😭پس چرا خدا بابامو آدم نمیکنه؟بس نیست این همه سال ظلم؟کجاست پس خدا.مامانم مظلومه خدا پیغمبر حالیشه فقط میتونه غصه بخوره کاری ازش بر نمیاد😭من و داداشمم با غصه ی مامانم غصهمون میشه  ینی زندگیو برای هممون کوفت کرده بخاطره ۴تا زنه خراب😭😭خدا برشون داره از زمین الهی😭امروز زنگ زدم میگم مامان پاشو بیا خونمون میگه نه حوصله ندارم.انقد گریه کردم گفتم اخه چرا نباید ی روزه خوش داشته باشع داداش کوچیکم چ گناهی کرده اخه😭خدا اگه بود نمیزاشت بندش انقد عذاب بکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متأسفانه مامانتو حامی نداره وگرنه زودتر از اینا باید جدا میشد آدم خیانت کار هیچوقت عوض نمیشه هیچوقت 

هر کی یه دردی داره کلا اکثریت پدرایی ایرانی دو هزار نمیارزن من ک میگم سمی چیزی بخوره یه ملت از دستش راحت شن 

الان دیگه وظیفه حمایت از مادرتون به عهده شما بچه هاشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
متأسفانه مامانتو حامی نداره وگرنه زودتر از اینا باید جدا میشد آدم خیانت کار هیچوقت عوض نمیشه هیچوقت ...

اخه چکاری از دسته من برمیاد.هر دفه کلی دل داریش میدم ولی فایده نداره.داداشمم ۱۳سالشه بچست کاری ازش بر نمیاد😭

هرچی مرد زن خیانکار دیدم دیدم اصلا تاوان پس ندادن اکثرا هم همون کارشون ادامه میدهن نمیدونم دلیلش چیه واقعا مخصوصا مردا وزنایی که متاهلن من خودم هم خیانت دیدم هیچ وقت اون ادم خوش خنده بشاش سابق نشدم همیشه از رفت آمد با بقیع میترسم تنهاتر شدم وصبورتر دیگ زندگی نکردم فقط گذروندم خیلی بده طرف حس تحقیر بی ارزشی میکنه

اخ بمیرم برای مادرم😭خدا بهتون صبر بده

کنار مادرت باش مثل رفیق سعی کن کمکش کنی مستقل بشه تا دستش بره جیب خودش تا احساس بی ارزش بودن نکنه ماها همیشه خودمون با زنای خوشبخت مقایسه میکنیم وهمین سرچشمه بیماری روحی روانی میشه چون همش باخودت درجنگی که من چیکار کردم چی کم دارم از بقیه

خجالت بکش زنیکه شاید عزیز یک نفر خائن باشه

میدونی چقدر آه نفرین پشت این ادما هست  حالا من آرزوی مرگ نمیکنن ولی اینا زندگی خیلیارو نابود کردن طرف تا اخر عمرش ب شوهرش دیگ اعتماد نداره یادمه اولین بار که پیام زنه برا شوهرم رو دیدم انگار اون لحظه دنیا برام تموم شد الان دیگ هیچکی رو دوست ندارم حتی پدرمادر خواهر .شوهر ولی این اتفاق باعث شد به خدا نزدیکتر بشم بفهمم  نباید به هیچ کس وابسته شد الانم تو این دنیا به هیچکس وابسته نیستم که بمیرم دلتنگش بشم البته غیر بچه هام

میدونی چقدر آه نفرین پشت این ادما هست حالا من آرزوی مرگ نمیکنن ولی اینا زندگی خیلیارو نابود کردن طر ...

میدونم دعا کن به راه راست هدایت شن 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔