2777
2789
عنوان

دعوا کردم

98 بازدید | 6 پست

بچه ها من امروز با مدیر مدرسه مون سر پول زوری که ازم میخاست دعوا کردم بعد طرف زنگ زد به من گفت که من حق یتیم رو خوردم چون اونم این شهریه رو میده 

به نظر شما آیا من واقعا این کارو کردم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا اسمی از کمک به مدرسه نبرد گفت اگه شهریه ندید من به شما کارت ورود به جلسه ی امتحان نهاییتون رو نمیدم 

بعد این چطور شهریه ای هست که مدرسه نه کولر داره نه شوفاژش کار میکنه نه درش درست باز میشه و دیوارشم خدا شاهده جوریه که یه پس لرزه میریزه روسرت آیا احیانا نباید برای اینا خرجی صورت بگیره؟ چرا وقتی سه سال از همه شهریه میگرفتن و برگه اچارم از خودمون میخواستن برای درست کردن هر نوع چیزی پدر یا مادر دانش آموزا رو به زحمت مینداختن چرا پول ما خرج هزینه در و دیوار نشد همکلاسی ما دو ماه صندلی نداشت رو زمین می‌نشست ایشون بین این همه مشکلات رفتن مبل جدید برای دفتر گرفتن کاش قبلیا خراب بودن ولی حیف

وقتی رفتم آموزش و پرورش میگفتن نباید همچین چیزی باشه

آموزش و پرورش معمولا برای از سر باز کردن ارباب رجوع ها یه حرفی همینجوری میزنن...

اگر بحثتون شهریه است باید مثل همه بچه ها پرداخت کنی(چون از اول سال این مبلغ تعیین شده بوده) 

جای بهانه و بحث هم نداره....

گناه داره که بقیه پرداخت کنن و شما پرداخت نکنید...

شما هم پرداختش کنید که عذاب وجدانی نداشته باشین❤️

به نظر می‌رسه که مدیر مدرسه با بیان این جمله قصد داشته احساس گناه یا مسئولیت بیشتری رو در شما ایجاد کنه. اما واقعیت اینه که اگه شما اعتقاد داری اون پول ناعادلانه از شما درخواست شده، ایستادن در برابر اون ناعدالتی لزوماً به معنای "خوردن حق کسی" نیست. 

در چنین موقعیت‌هایی، مهمه که بررسی کنی آیا این هزینه‌ای که از شما خواسته شده قانونی و منصفانست یا نه. اگه این پول بخشی از شهریه‌ایه که همه باید پرداخت کنن، ممکنه لازم باشه شرایط مدرسه رو بهتر درک کنی. اما اگه شما احساس می‌کنی که این هزینه ناعادلانس یا بدون دلیل منطقی از شما درخواست شده، حق داری که اعتراض کنی و پرسش‌های منطقی درباره اونو مطرح کنی.

احساس گناه در این مورد نباید شما رو تحت فشار بذاره. نکته مهم اینه که همیشه با انصاف و منطق تصمیم بگیری و اگه نیاز بود، از افراد آگاه یا مسئولین بالاتر مشورت بگیری. شما نیت بدی نداشتی، بلکه فقط خواستی حق خودتو بدونی و از اون دفاع کنی.