2777
2789
عنوان

از قبل بارداری تا بچه داری

31 بازدید | 2 پست

سلام به دوستان عزیز نی نی سایتی

هدفم از این تاپیک دادن اطلاعات و تجربیات به دوستان عزیزم

من حدود ۲۰ ماه تجربه شخصی که به نظر خودم مفیده و با تحقیق ، سوال از دیگران و مطالعه بدست آوردن رو میخوام به صورت خلاصه و تدریجی خدمت عزیزانی که تصمیم به  بارداری دارند تا مامان های کودکان زیر یکسال بگم

اولا من زمانی که میخواستم اقدام به بارداری منم حدود ۳۸ سال سن داشتم و خب شنیدیم که میگن سن بالای ۳۵ یه کوچولو سخته باردار شدن ولی…

همه این حرف ها رو بزارید کنار

اولا تا خود خداوند الرحم الرحمین نخواد برگی نیست که از دختر بیوفته و چون خودش بسیار مهربانه همیشه با امید باید اقدام به هرکاری بکنیم حالا بارداری و هر کار دیگه ای

بنا به تجربه شخصیم برای باردار شدن سریع باید به طور خلاصه:

بسیار شادمانی کرد، حتی الکی ، ویتامین های مفید و ضروری مثل پرگناکر کانسپشن مصرف کرد، ورزش های ریلکسی بدن مثل یوگا انجام داد و بی خیال بود.

مطمئن باشید با توکل به خدا با انجام همین چندتا کار ساده انشاالله نتیجه میگیرد.

بعد اقدام  به بازداری تصویر سازی کنید فکر کنید که عملیات با موفقیت انجام شده  و کلی انرژی خوب به خودتون و  تا میتونید استرس رو از خودتون دور کنید و بی خیال باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان