2777
2789
عنوان

دخترم توی حموم بود برق رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 104 پست

اخی عزیزم. منم امروز با خیال راحت رفتم حموم اپلیکیشنم نگاه کردم امروز نمیرفت یهو برق رفت😐پسرم 5سالشه بیچاره با چراغ قوه اومده بود دم حموم ک من نترسم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا ک وقتی برق قطع میشه آب هم قطع میشه تازه آنتن دهی و اینترنت هم میره 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

فدا سر کسایی که بخاطر قومیت رای دادن و اصلاح طلبای متعصب

مردم از سر خوشحالی که بهش رای ندادن بین بد و بدتر انتخاب کردن .وگرنه جفتشون فاقد صلاحیت بودن .مردم ازترس اینکه کشور از اینی که هست عقب افتاده تر نشه به جلیلی رای ندادن وگرنه پزشکیان هم عددی نیست

مردم از سر خوشحالی که بهش رای ندادن بین بد و بدتر انتخاب کردن .وگرنه جفتشون فاقد صلاحیت بودن .مردم ا ...

خب نمیرفتن.بابا این خودش گف من هیچی بلد نیستم کارشناس میارم. کووو کارشناس؟ بخدا دیگه جا نداریم 

برق و آب ک نیاز اولیه زندگی هست رو از مردم گرفته 

اگه دچار کمبود آب بشیم محبورا قطع کنند. بهتره همه احساس مسئولیت کنیم و در مصرف انرژی کمی صرفه جویی کنیم. مثلا شب اگر نیازی نیست واقعا مناطقی که خیلی گرم نیست کولر روشن نزارن. یعنی وسطای پاییز من شب پنجره ها رو میبینم همسایه مون تا صبح گوارش روشن بود. این واقعا اصراف. 

یا برای مصرف آب یه مقدار صرفه جویی کنیم، لزومی ندارد حیاط خونه رو هر روز با آب بشورین. جارو و طی کافیه.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
حالا باید مثل مامان بزرگامون روزا فقط بریم حمدم

من ظهر رفتم ولی تاریک بود لای درو باز گذاشتم. گربه شور کردم اومدم😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
به به چه امامزاده ای 😄 رائفی پور 🤣

من اومدم جوابشو بدم

بعد گفتم کسی که حرف این آدم معلوم الحال براش حجته و قبول داره

احتمال خیلی زیاد مشکل عقلی داره و جایز نیس باهاش وارد بحث شد🤣