2777
2789
عنوان

دخترم توی حموم بود برق رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خیلی سال رای ندادمولی گردن نگیر امثال شماها هستنکه انگار آلزایمر هم گرفتین و چند سال اخیر فرام ...

خداروشکر که تو آلزایمر نداری ولی هوشت درحد پلانگتونه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

آخر مذاکراتشونم میبینیم 😂

یه خفت جدید بهمون میدن😂😑

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چون مردم اکثریت دوسش ندارت دلیل نمیشه حرفاش غلط باشه امیدواربودم انقدر بالغ باشی که نگاه کنی به حرف ...

چرا باید حرفی که نه گوینده ش یک اپسیلون مورد قبول مردمه نه حرفی که زده رو تایید کنیم؟ خب اونوقت هرکی هرچی دلش میخواد بگه دیگه. بعدم شما میتونی نظر خودتو راجع به این شخص داشته باشی. دیگه به بقیه کاری نداشته باش. 

برق ما هم همینطور دیگه دارم نگران میشم میگم زنگ بزنیم اداره برق ی سراغی ازشون بگیریم

خب خداروشکر خیالم راحت شد ده دیقه پیش برقامون رفت 😁

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

چرا باید حرفی که نه گوینده ش یک اپسیلون مورد قبول مردمه نه حرفی که زده رو تایید کنیم؟ خب اونوقت هرکی ...

دقیقا من نظرمو راجع به این شخص داشتم به بقیه هم کاری نداشتم ولی بقیه که شما باشی هی ریپ میزنی  وبه کار من کار داری!!همه نظرشونو گفتن منم گفتم ایران اگه درسو بشو نیس به خاطر فرهنگ امثال شماست که حتی طاقت دیدن مخالف خودتونو ندارید وباهاش پرخاش مبکتید

دقیقا من نظرمو راجع به این شخص داشتم به بقیه هم کاری نداشتم ولی بقیه که شما باشی هی ریپ میزنی وبه ک ...

من کجا شمارو ریپ زدم مادر جان؟ بیخیال شما درست میگی (البته تز نظر خودت). من برم کار دارم. 

من کجا شمارو ریپ زدم مادر جان؟ بیخیال شما درست میگی (البته تز نظر خودت). من برم کار دارم.

هع

چه بامزه

شما منو ریپ نزدی؟

کم حافظه ای؟

یا دروغگو؟

من مادر شما نیستم

افرین کار خوبی میکنی برو دنبال زندگیت افرین برو