2777
2789
عنوان

دخترم توی حموم بود برق رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 104 پست
همینجوری از تاریکی نمیترسید ولی از اون موقع به بعد از تاریکی هم می ترسه. مثلا با ماشین شب که رانندگی ...

خب سنش کمه من با این سن از تاریکی تو حموم وحشت دارم می‌دونی جو حمام تو تاریکی یه حس ناامنی به آدم میده مثل جاهای دیگه خونه نیست سعی کن حواسش پرت کنی زیاد واکنش نشون بدی این ترسش سال ها باهاش موندگار میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدا سر کسایی که بخاطر قومیت رای دادن و اصلاح طلبای متعصب

عزیزم گردن نمیگیرن که خودشون گند زدن😊

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عزیزم گردن نمیگیرن که خودشون گند زدن😊

مگه با انتخاب سال ۹۲ و ۹۶ گردن گرفتن گند اقتصادی و رشد منفی و در نتیجه به فنا رفتن اقتصاد ایران رو که الان برق رو بگیرن؟؟؟؟

فقط بدبخته بعدی که بیاد و از روز اول بش بگن ها چیشد برقو وصل نکردی.....

مگه با انتخاب سال ۹۲ و ۹۶ گردن گرفتن گند اقتصادی و رشد منفی و در نتیجه به فنا رفتن اقتصاد ایران رو ک ...

دیگه اوضامون قرار نیست درست بشه

تازه اول بدبختیامونه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

تعجبه برق امروز قطع نشده .

برق ما هم همینطور 

دیگه دارم نگران میشم 

میگم زنگ بزنیم اداره برق ی سراغی ازشون بگیریم 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥