2777
2789
عنوان

زن عملی🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 41 پست

چه ربطی به باکلاسی داره🙄

طرف دلش خواسته دوست داشته عمل کرده  اونی هم که میگی پز نیست دوس داره عکسشو بزاره بفرسته آخه چرا همه چیزو باهم قاطی میکنید

شاید اصلا باکلاس باشع

شوهر طرف دوسش داره نیازی به نظر و قضاوت دیگران نیست

مهم اینه کسی که باید بپسنده پسندید  

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب کردی نظرتو گفتی اگه بی جهت تعریف میکردی اونم با شدت بیشتری کارشو ادامه میداد یجا خسته میشدی از تظاهر اون طرفت فکر میکرد چقدر حسودی چون درک شعور ندارن هر کسی سلیقه ایی داره میزاشت بپای حسود بودنت 

این افراد عقده ایین سعی کن جلوشون خودت باشی وگرنه برات دردسر درست میکنن 

منم همه جام عمله بجز باسنولی قبول دارم بعضیا که همه جاشون عمله وحشتناک شدن عوض زیبا شدن

بخدا من کاری به عمل ندارم خودمم میخوام برم سینه پروتز کنم ولی میگم زنه از نظر من خیلی زشت بود این میفرستاد پزشو بهم بده طاقت نیاوردم گفتم بده😂

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

چه ربطی به باکلاسی داره🙄طرف دلش خواسته دوست داشته عمل کرده اونی هم که میگی پز نیست دوس داره عکسشو ...

یعنب شما میگی اجباریه عکسشو برای من بفرسته؟☹️

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

صدتا بچه؟؟ 🤣🤣🤣

اره چهار پنج تا داره فکرکنم

باز میگه حسود نیستم🤣

بابا چته انقد فشار میخوری؟ یکم ارام باش دوست عزیز 

میخوای عکس خودم و زنه رو بفرستم ببینی حسود نیستم؟

چه ربطی به باکلاسی داره🙄طرف دلش خواسته دوست داشته عمل کرده اونی هم که میگی پز نیست دوس داره عکسشو ...

بعضیا همچیشونو میکنن‌تو چشم‌بقیه و توقع دارن بقیه حتما تعریفشونو کنن وقتی کسی سلیقش نیست چون عقده ایین‌برچسب حسادت میزنن و بی دلیل دشمنی میکنن مریض روانین 

همیشه نظر واقعیتونو جلوی این افراد بگید چون سکوت کنید میگه ببین حسوووده انقدر من تاپ‌هستم از حسادت سکوت کرده 

اگه برخلاف میلتون تعریف کنید خودتون در عذاب میوفتید 

من همون‌اول نظرمو‌خواست یا توقع تعریف کرد نطرمو واضح میگم خوشم‌نمیاد سلیقم‌نیست 

تو هم رفتارواقعا چیپ و بی کلاس بوده مجبوری مگه نظربدی ؟ مگه نظرتوروخواستن؟

خب نظر کیو میخواد پس ؟ توی پیوی من عکسشو ارسال میکنه من نظر ندم؟🤨😂 یعنب میگی سین بزنم جواب ندم؟ اینم خوب بودا