2777
2789
عنوان

زن عملی🥱

506 بازدید | 41 پست

دوستم یه زن پسرخاله داره 

زنه عملیه ناجوره خیلی زشته از نظر من وحشتناکه قیافش در واقع 

همش عکس اینو میفرسته فکر میکنه خیلی قشنگه درواقع یه نوع پز میده از نظر خودش با فرستادنش 

دلم نمیخواست بفرسته افتخارم کنه گفتم این قیافش خوب نیست 

انقدرر بهش برخورده قهر کرده🤣🥴 خب من نمی پسندم در این حد واقعا باکلاس نیست وااای

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به توچه مگه قیافش دست خودش بوده نه که توباکلاسی بااین لحن حرف زدنت

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

خوشبحال زن پسر خاله‌‌

دختر خاله ی شوهرش چقدر روش غیرت داره😁

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

منم همه جام عمله بجز باسنولی قبول دارم بعضیا که همه جاشون عمله وحشتناک شدن عوض زیبا شدن

حتی می می ها 🤭

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

خب حالا لازم نبود بیان کنی😐همه چیو که ادم به زبون نمیاره

من حوصله ندارم بفرسته عزیزم  خیلی تحمل کردم 

اخه در واقع یه نوع پز داره میده به من از نظر خودش و یک نوع کلاس میزاره واقعا رو مخم بود

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

به توچه مگه قیافش دست خودش بوده نه که توباکلاسی بااین لحن حرف زدنت

من کاری به قیافش ندارم کاری به هیچیش ندارم بره عمل کنه تا خرخره 

میگم میفرستاد پز بده بهم 

متوجه میشی؟؟؟

حسودی انقد واضح؟؟؟؟؟

باشه تو فکر کن حسودم 

زن پسرخالش جای مادرمو داره بچه داره صدتا🥱 حسودی چی کنم 

من کاری به قیافش ندارم کاری به هیچیش ندارم بره عمل کنه تا خرخره میگم میفرستاد پز بده بهم متوجه میشی؟ ...

پز چی آخه؟؟؟توهم میگفتی به کتفم🤣🤣🤣

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

خوشبحال زن پسر خاله‌‌دختر خاله ی شوهرش چقدر روش غیرت داره😁

فکر میکنه باکلاسه 

وگرنه غیرت نداره