2777
2789
عنوان

زن عملی🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 41 پست
یعنب شما میگی اجباریه عکسشو برای من بفرسته؟☹️

اره بعضیا مریضن طلبکارن مخصوصا از اول سکوت کنی طلبکارترت میشن همون اول نظرتو بگو

توهم نزنن گوز خاصین و داری حسادت میکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم رفتارواقعا چیپ و بی کلاس بوده مجبوری مگه نظربدی ؟ مگه نظرتوروخواستن؟

اگه نظرشو نمیخاست براش عکس نمیفرستاد

اتفاقا کار اون خانم خیلی چیپ بوده ک عکس ی بنده خدایی زپ واسه یکی دیگه میفرسته 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

ادم حسابت کردهه عکس فرستاده برات پی وی همین انقدربزرگش نکن

استارتر خوشش نمیاد چرا همیشه طلبکارید یعنی چی ادم‌حساب کرده مگه کار خاصی کرده تو اینستا و نت پره این عکساس 

یجوری میگی انگار استارتر هیچ‌دسترسی به این عکسا نداره اون لطف‌کرده براش عکس فرستاده 

چرا در هر حالتی از بقیه طلبکارید ؟

استارتر خوشش نمیاد چرا همیشه طلبکارید یعنی چی ادم‌حساب کرده مگه کار خاصی کرده تو اینستا و نت پره این ...

بخدااا 

خواستم برای خانمه میگفت حسودی عکس خودم و زنرو بزارم نمیدونم کجا رفتش جواب نداد🥴😂

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

استارتر خوشش نمیاد چرا همیشه طلبکارید یعنی چی ادم‌حساب کرده مگه کار خاصی کرده تو اینستا و نت پره این ...

عزیزززززم میتونه درست بگه عکس این بنده خدارو نفرست برام تمام تا مستقیم کسی نظر نخواسته درمورد چیزی ادب حکم میکنه نظرمونو واسه خودمون نگه داریم  تموم شدورفت

اگه نظرشو نمیخاست براش عکس نمیفرستاداتفاقا کار اون خانم خیلی چیپ بوده ک عکس ی بنده خدایی زپ واسه یکی ...

دقیقا وقتی‌چندین بار همونو میفرسته اگه برای دیدن‌بود یبکار فرستاد استارتر دید دیگه ده بارفرستادن همون‌شخص‌ معنی نداره اگه برای نشون‌ دادن‌بود با یکبار استارتر چهرشو دید

عزیزززززم میتونه درست بگه عکس این بنده خدارو نفرست برام تمام تا مستقیم کسی نظر نخواسته درمورد چیزی ا ...

اینطور بگه اون شخص مریض و عقده ایی که کم نیستن میگه  چیه مگه؟ چقدر حسودی ،حسودیت شد ؟

دقیقا باید بگه سلیقه من‌نیست حتی به سلیقه من‌ زیبا‌هم‌نیست یکبار فرستادی دیدم مرسی نفرست 

نظرتون محترم

چرا زنها نمیتونم واضح‌ نظرشونو بگن‌مدام‌باید یا تعریفات دروغ کنن‌یا ظاهر سازی کنن‌یا‌ سکوت کنن‌یا‌ تظاهر کنن یا تعارف کنن یا زبونبازی کنن‌

مردا اینطور نیستن انقدر انرژی برای تظاهر و سکوت‌ و نقش بازی کردن نمیزارن شوهرم‌خیلی راحت‌میگه خوشم‌نمیاد دوست ندارم ... زنها  در حال نقش بازی کردن لوس بازی و‌تعارف و دورویین 

ول‌کنید خودتون باشید هر کی بدش اومد بدرک‌