2777
2789
عنوان

صندلی جلو مال زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 78 پست
وقتی یه آقا سوار ماشینمون شه اصلا نمیتونم جلو بشینم بنظرم بی احترامیه

و ی خانم سن بالا یا حتی میانسال من خواهر شوهرم ۴۰ سالشه من ۲۵ یکبار اصرار کردم تعارف گفت ن خودت بشین دیگه بحثی نداریم ولی برای مادر شوهرم قطعا خودم میرم عقب هیچ وقت ب تعارف نمیرسه

کاربری از آذر ماه دست منه 

فقط تو این سایت عجایت ک میبینم میگن صندلی جلو مال زنهوگرنه هیچ کسیو ندیدم تو زندگیم با کلی فامیل ک ا ...

موافقم

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم جای زن کنار شوهرشهحالا چیز مهمی هم نیست اما خب جای ژن کنار شوهرشهاون تاپیک هم شرکت نکردمشما ...

واسه‌ من پیش اومده و بله همین اتفاق افتاد شوهر رفت عقب ک پدر زن جلو بشینه

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

به بزرگتر اشکال نداره ولی در صورتی که خودم بخوام بهم بگن برو عقب و دستوری باشه کلا سوار نمیشم

اینو منم موافقم ولی خب چرا بذاریم ب اونجا برسه 

من چ عمه خودم باشه چ خاله شوهرم قطعا میرم عقب 

کاربری از آذر ماه دست منه 

از اینا بدتر اونایی هستن که میان شیرش میکنن که باشوهرت قاطعانه برخورد کن.چه احمقه شوهرت😂

قرار نیس که هرکی تو ماشینتون میاد بره جلو بشینه که،حالا پدری،مادری،بزرگتری بنابر احترام بره بشینه،دائمی که نیس 

بخدا این تاپیک هارو میبینم همش یاد اون جوک میفتم که به گوسفند میگن آرزوت چیه میگه یبار جلو نیسان بشینم

نمیدونم چرا باز تعلیق شدم🥴🥴

یکی از آشناهامون اوایل پیاده میشد مادرشوهرش بشینه بعد چند سال که دعوا کردن دیگه همیشه خودش جلو میشینه میگه لیاقت پشتم رو داره😂😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بشخصه فقط وقتی قرار باشه یه مرد همراه ما باشه عقب میشینم.

اونم اگر یکبار باشه ولی اگه قرار باشه چندین بار اون یکنفر حضور داشته باشه جلو میشینم چون اذیتم پشت نشستن و مسافر نیستم توی ماشین خودم ک زحمت کشیدم پاش برم عقب اذیت بشم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واسه‌ من پیش اومده و بله همین اتفاق افتاد شوهر رفت عقب ک پدر زن جلو بشینه

خیلی خوبه

اما چیزی نیست دعوا کنن سرش😂من تعجب میکنم دعوا میکنن سر این موضوع

آخرش یه توافق طرفین بستگی داره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
فقط تو این سایت عجایت ک میبینم میگن صندلی جلو مال زنهوگرنه هیچ کسیو ندیدم تو زندگیم با کلی فامیل ک ا ...

ی زمانی از ی شهری ب شهر دیگه میخواستی بری اگه جلو مینشستی کرایه ش با عقب فرق میکرد(صندلی جلو گرونتر بود)

بخاطر همین کسی جلو نمینشست😅😅😅بالاجبار میرفتن😅😅😅

خداروشکر دیگه کسی اینطوری نیست 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خیلی خوبهاما چیزی نیست دعوا کنن سرش😂من تعجب میکنم دعوا میکنن سر این موضوعآخرش یه توافق طرفین بستگی ...

وآسه منم خیلی تعجب برانگیزه 

یاد دبستان میوفتم ک سر جا دعوا میکردیم🤣اخه مگه بچه هستن😁

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

اینو منم موافقم ولی خب چرا بذاریم ب اونجا برسه من چ عمه خودم باشه چ خاله شوهرم قطعا میرم عقب

نه من فقط برای پدر مادر خودم و‌همسر بقیه جایگاهی ندارن البته داداشمم خودم رفتم عقب ولی عمه و خاله و ....نه 

احترام دو طرفه است اونا هم خودشون باید حالیشون باشه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

بزرگ و کوچیو نداره 

برای من البته 

من حتی شده جلو ننشستم تا کوچیکتر از خودم یا بچه هم بشینه 

جلو مدال افتخار نداره 

به نظرم حساسیت بیمورده 

حالا یه روز و چندباری و آدم کنار همسرش نشینه قرار نیست آسمون به زمین بیاد 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......