2777
2789
عنوان

حماقتهایی ک تو زندگی کردین چی بوده

231 بازدید | 20 پست

خودم نشست و برخاست با آدم های ک هم ارزشم نبودن 

حرف خانوادم رو ی جایی گوش نکردم 

درس نخوندنم ک رشته خوبی قبول بشم و کلی حماقت های دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشیدن اکس خیانتکارم

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

یکیش این که بعد مددددت ها چند دقیقه پیش درخواست دوستی یه به ظاهر انسانو قبول کردم 🤢🤮🤮خاک تو گورش 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عاشق شدن یه الاغ بی خاصیت 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

ازدواجم البته الان بیست ساله ازدواج کردم . اما این ازدواج باعث شده سالی یکبار خونوادم رو نبینم شوهرم به شدت حساس از کاه کوه می‌ساخت و از همه مهمتر خونوادش که به خاطر اینکه از چنگشون فرار کنم غربت و جدایی از خونوادم رو به جون خریدم

خودمو قاطی همچی کردن و آخر دست خودم بده شدن این موضوع کلا حماقت زندگیم بود یاد گرفتم دیگه خودمو قاطی ...

منم سی سالگی ب این حرف رسیدم و کلی حرص میخورم چطور زودتر ب عقلم نرسید