2777
2789
عنوان

من یه کار خیلی زشت کردم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 52 پست
آدم توی ۲۰ سالگی هنوز خودش را نشناخته چجوری می تونه یه آدم دیگه را بشناسه واسه ازدواج ۲۰ واسه ازدواج ...

دقیقا منم همینو میگم

اصا قرار نبود جدی بشه هیچکدوم

نمیدونم چرا همچین غلطی کردم جوابشونو دادم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت دوست پسرداره؟پدرداری؟

مامانش دوست پسر نداره یه دوست داره که پسر دوستش خواستگار استارتره 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

اخه هیچکدومم بدرد نمیخورن 🙂

دختر خوب اسم اینا خواستگار نیست.
در سن 19 سالگی می تونی با کسی آشنا بشی. حرف بزنی. در این حد سوال و جواب هم رابطه ی خاصی نیست که خیانت و اینا باشه. 

اما اشتباهت کجاست؟ همه ی افراد آشنا هستند. دور پسردایی رو که به کل خط بکش! همین طور هم پسر دوست صمیمی مامان. 

حواست باشه که یکهو ممکنه از یک سلام علیک ساده یه ماجرای گنده دربیاد. کسی هم به نیت تو نگاه نمی کنه.
توی سن 19 سالگی درک کن که وقت ازدواج و خواستگار نیست. حتما گند می زنی به آینده ات! اگر دنبال آشنایی الکی و ماجراجویی هستی با آشنا این کارو نکن. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

دختر خوب اسم اینا خواستگار نیست. در سن 19 سالگی می تونی با کسی آشنا بشی. حرف بزنی. در این حد سوال و ...

درسته واقعا قبول دارم.

خودمم بخاطر همین ناراحتم

تا حالا همچین موضوعی پیش نیومدع بود

اما الان..

نمیدونم چرا همچین اشتباهی کردم

شرایط هر کدوم چطور بود که مناسب ازدواج نبود

یکیشون بسیجیه خوشم نمیاد

اون یکیشون مهندسه ولی خب فامیله بازم خوشم نمیاد و بهم نمیخوره

یکی دیگشونم شغلش ازاده

ولی هیچکدوم ادمای مناسب ازدواجی نیستن

درسته واقعا قبول دارم.خودمم بخاطر همین ناراحتمتا حالا همچین موضوعی پیش نیومدع بوداما الان..نمیدونم چ ...

حالا اشکال نداره. دیگه نشین خودخوری کن. فکر نکن خودتو سرزنش کنی باعث می شه بعدا بهتر بشی. 

بهترین کار اینه که درک کنی. برای خودت حد و مرز بگذاری. ولی دیگه نشین هی خودخوری کن. 

دور آشنا رو خط بکش! از حالا به خودت بگو من زیر 25 ازدواج نمی کنم. تا به فلان دستاورد نرسم ازدواج نمی کنم. اینجوری با خودت قرار مدار بگذار که رفتارت چهارچوب داشته باشه. 

حالا اشکال نداره. دیگه نشین خودخوری کن. فکر نکن خودتو سرزنش کنی باعث می شه بعدا بهتر بشی. بهترین کار ...

🥺 کاملا قبول دارم

من دازم درسمو میخونم اصلا اینستاهم نباید داشته باشم حتی

برم پیجمو پاکش کنم؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم الان

حس خیلی بدی دارم

ارهیکیشون ک کلا بسیجیه هیچی نمیدونم حدودای ۲۲ ۲۳یکی دیگشونم بیستاون یکی هم بیست و یک

خب پس طبیعیه پسرا بعد ۲۶ و ۲۷ عاقل تر و بزرگتر میشن معمولا 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

چشم🥲❤️ممنون عزیزم

خواهش میکنم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

🥺 کاملا قبول دارممن دازم درسمو میخونم اصلا اینستاهم نباید داشته باشم حتیبرم پیجمو پاکش کنم؟واقعا نم ...

گفت و گوها چی بود؟ مورد دار بود؟ اگر مورد دار نبود نمی خواد پیجت رو پاک کنی. 

اگر مورد دار بود و زیاد از حد صمیمانه بود پاک کن.