2777
2789
عنوان

من یه کار خیلی زشت کردم بچه ها

1349 بازدید | 52 پست

بچه ها هرچیم سرزنشم کنین حق دارین.

چون الان خودمم از خودم بدم میاد

بچه ها من مجردم سنمم ۱۹ ۲۰ عع

بعد ی پسر دایی دارم و ی پسره ک پسرِ دوست صمیمی مامانمه و دوتاشون خاستگارمن. حالا اینا دیشب پیام داده بودن 

داداش دوستمم پیام داد اونم خاستگاره

ولی خب هیچکدومشون شرایط ازدواج و خوبی ندارن ولی صرفا هستن

خلاصه این سه تا دیشب پیام دادن و منم جوابشونو دادم

یا بینش شوخی میکردن با شوخی جواب میدادم ولی حرف زشت یا غیر اخلاقی نزدم ینی چیزای عادی

ولی خب من عادت ندارم ب همچین چیزی حس خیلی بدی دارم ک جواب همه شونو دادم

پیجمو پاک کنم کلا؟

هوف تف بهم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خودتو عذاب نده ولی جوابشونم نده چون خاستگارتن بندگان خدا هوایی میشن

تازه همه رو رگباری ؟ آخه به یه دونه اکتفا میکردی خواهر😂🤣🤣

شوخی کردم دیگه نکن حتی با یه نفرشونم پیام نده

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
حالا خودتو عذاب نده ولی جوابشونم نده چون خاستگارتن بندگان خدا هوایی میشنتازه همه رو رگباری ؟ آخه به ...

چون میگی قصد ازدواج باهاشونو نداری یعنی میگی شرایط شو ندارن وگرنه به قصد ازدواج ارتباط داشتن خوبه که مجازی رو توصیه نمیکنم چون رفتارشو و حرفاشو باید ببینی که یه وقت سوبرداشت نشه حرفاتون تو مجازی احساسات واقعی نیستن و نمیشه درست برداشت کرد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
حالا خودتو عذاب نده ولی جوابشونم نده چون خاستگارتن بندگان خدا هوایی میشنتازه همه رو رگباری ؟ آخه به ...

اخه هیچکدومم بدرد نمیخورن 🙂

فکر نکن بهش بابا چرا پیجتو دیلیت کنی ببین کدومشون بهتره با اون ادامه بده دیگه با بقیشونم حرف نزن

واقعا؟🥲

اخه هیچکدومم بدرد نمیخورن 🙂

خب دیگه پس نه وقت خودتو بگیر نه وقت دیگرانو