2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خیلی نگران بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست

نه عزیزم بچه ها یه دوره ی با اندام های خودشون آشنا میشن بچه منم حدود ۵ ماهگی با دستش آشنا شده بود همش باهاش بازی میکرد بعدش یادش رف

در ضمن تشخیص اتیسم زیر ۳ سال قابل شناسایی نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کوچولو شما از سرش افتادپسر من ۵ماهو خرده ایشه هی نگاه دستاش میکنه و انگشتاشو باز پ بسته میکنه ...

بعضی وقت ها انجام میده خیلی کم جای نگرانی نیست منم بیخود نگران بودم به قول دوستان تازه داره با اعضای بدنش آشنا میشه

بعضی وقت ها انجام میده خیلی کم جای نگرانی نیست منم بیخود نگران بودم به قول دوستان تازه داره با اعضای ...

کوچولو شما از کی ممم دد بب میگه؟

دوتا پاشو محکم باهم تکون میده؟

شمارو از کی شناخت؟

به سایه علاقه داره؟

کوچولو شما از کی ممم دد بب میگه؟دوتا پاشو محکم باهم تکون میده؟شمارو از کی شناخت؟به سایه علاقه داره؟

فکر کنم از پنج یا شش ماهگی ددد ببب گفت  بله پاهاش هم به هم تکون میده حتی وقتی هم نشسته بازم  پاهاش رو میزنه بهم  نمیدونم دقت نکردم که کی ما رو شناخت  بعضی وقت ها نور میزنه تو خونه توجهش به سایه اش جلب میشه و مدتی مشغولش میشه چطور مگه  سایه علاقه داشته باشه بده؟ 

فکر کنم از پنج یا شش ماهگی ددد ببب گفت بله پاهاش هم به هم تکون میده حتی وقتی هم نشسته بازم پاهاش ر ...

پسر من هنوز نمیگه

۱۰روز دیگه باید واکسن ۶ماهگی بزنه

واقعا با این شرایط روحی خودم نمیدونم چه کاری درسته چه کاری بده

پسر من هنوز نمیگه۱۰روز دیگه باید واکسن ۶ماهگی بزنهواقعا با این شرایط روحی خودم نمیدونم چه کاری درسته ...

عزیزم بچه ها با هم فرق دارن و من این شرایط تو رو کاملا درک میکنم چون با یه حرکت جدید بچه استرس میگیرم و مدتی فکر و خیال سوهان روحم میشه شیر عصبی به بچه میدم بعد مدتی عادی میشه و میفهمم طبیعیه