2777
2789

همیشه وقتی با شوهرم دعوام میشه یا از چیزی ناراحتم و غمگینم کسیو ندارم بهش فک کنم اروزم اینه یه رفیق مورد اطمینان داشته باشم باهاش حرف بزنم همش میریزم تو خودم و تا میام به خودم دل داری بدم میگم ول کن بابا و از فکرش میام بیرون 

تو شهر غریبم دوتا دوست بیشتر ندارم اونم شهرستان یکیش مجازیه ب اونم نمیتونم چیزی بگم با هر کدوم ماهی یک بار سلام احوال پرسی پنج شیش ماه یبار میرم خونه مامانم 

دوست حضوری ندارم اینجا فامیل هم فقط برادر شوهر و مادر شوهرمن که با تیکه هاشون دیگه ازشون حالم بهم میخوره از این ور حس میکنم انقد قصه خوردم صدتا مریضی گرفتم علائم هارو سرچ میکنم یه مریضی میاد بالا 

هعی فک نمیکردم ازدواج انقد سخت باشه شوهرمو دوست دارما البته سختم نیست نا شکری نمیکنم منظور بالا و پاین هاشه ولی بیشتر از این ناراحتم که تنهام و نمیتونم حتی دعوا های خودمو شوهرمم برای مامانم بگم اروم شم چون ما بعدش اشتی میکنم ولی اون میره تو فکر و پیشنهاد طلاق ممکنه بده بخاطر یه بحث ساده خیلی سنم کمه حالا توروخدا حالم بدترنکنید من از دست تنهایی این همه رو تایپ کردم بحث بحثبدون رفیق بودنمه هر شبم تا نه و ده تنهام فوقش چند رور یبار بریم بیرون شوهرم میبرتم هرچیم داره خرج میکنه برام ولی اون واسه چند ساعته البته خداروشکر به همینم راضیم

با یه مشاور خوب حرف بزنبهتر از رفیقهفقط بگرد مشاور سالم پیدا کن که گمراهت نکنه

به شوهرم میگم ولی همش فک میکنه من دورغ میگم که حالم بده بعدش که یه روز خوبم فک میکنه دیگه خوب شدم رفیقم شده گوشی صبح تا شب تو اینستا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توام یا تو منی؟؟؟؟

منم ۴ تا خواهر دارم دور و ورم پر از ادمه ولی خمیشه تنهام خیلی هم تنهام

دردامو فقط خدا میدونه😔😔😔

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

به شوهرم میگم ولی همش فک میکنه من دورغ میگم که حالم بده بعدش که یه روز خوبم فک میکنه دیگه خوب شدم رف ...

اینستا خوب نیست، یه حس مقایسه میاره و آدمو الکی الکی بیشتر دچار حسرت میکنه

اگه پولش اوکیه تنهایی مشاوره برو

اگه مالی اوکی نیستید و تهرانید، سراهای محله مشاورهای خوب رایگان دارن 

پر باز کن پرواز کن، سلام
من توام یا تو منی؟؟؟؟منم ۴ تا خواهر دارم دور و ورم پر از ادمه ولی خمیشه تنهام خیلی هم تنهامدردامو فق ...

هوم

من میخام واسه اروم شدنم شروع کنم به نماز خوندن شاید حالم بهتر شد

اینستا خوب نیست، یه حس مقایسه میاره و آدمو الکی الکی بیشتر دچار حسرت میکنهاگه پولش اوکیه تنهایی مشاو ...

تهرانم پولشم داریم مشاوره فوقش ساعتی ۴۰۰ میگیره ولی وقتش نیست و شوهرم فک میکنه من همش دارم الکی میگم ک حالم بده

تهرانم پولشم داریم مشاوره فوقش ساعتی ۴۰۰ میگیره ولی وقتش نیست و شوهرم فک میکنه من همش دارم الکی میگم ...

نیازی نیست اثبات کنی .. نیاز داری کسی درکت کنه

الان انواع مشاوره ها اومده

صفر و صدت رو بشکون، حداقل مشاور حرفهاتو میشنوه از تنهایی درمیایی

انرژیتو برای خودت خرج کن نه برای شوهرت که باور کنه حالت بده

پر باز کن پرواز کن، سلام