2777
2789
عنوان

وای اینجا چقد همه با کلاسن

756 بازدید | 46 پست

میای یه چیزی میگی انقد میگن خزه ، چیپه ، معمولیه ، ارزونه ادم خجالت میکشه 

چتونه دوستان ، باشه بابا شماها پولدارین ،شماها روزی ده تا خواستگار دارین ، شماها کلی طلا و دلار دارین ، خونتون تو تجریش و بهترین جای تهرانه ، شماها سالی ۱۰ بار سفر خارجی میرین ، شماها از ورساچه و ... استفاده میکنین ، ما معمولی و ارزون و چیپ 🙄

چتونههه اخه 😐

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 türk 🐺

جدی؟ من چرا هرچی تاپیک میبینم همه معمولی هستیم به ندرت پزی تو سایت دیدم اخه؟؟ تازه اینجا اینقدر رو یه سری چیزا حساسن که تو راستشم بگی میگن دروغ میگی پولدار نیستی😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورساچه استفاده میکنم . طلافروشی گفت  خوب نیستن فقط اسم دراوردن 😄   یه چیز دیگه استفاده میکنم 🤣

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جدی؟ من چرا هرچی تاپیک میبینم همه معمولی هستیم به ندرت پزی تو سایت دیدم اخه؟؟ تازه اینجا اینقدر رو ی ...

منم حس میکردم همه با هم معمولی هستیم ولی بخدا به مارک لباستم گیر میدن ، هر چی میگی میگن وایییییی عزیزم سیسی من از اونا استفاده نمیکنمممم من فقط ورساچه من فقط کوفت من فقط زهرمار 

اینا رو باید دسته جمعی برد تراپی چشونه اخه 🙄🙄🙄

خیلیاشون ادا هستن واقعا 

من خودم به شخصه نه ورساچه استفاده میکنم نه کلی طلا دارم سفر خارجی عم تاحالا نرفتم حتی همون ترکیه ای که بقیه میکن رفتنش چیپه😂خونمون حالا جای بدی نیست ولی اندرزگو هم نمیشینیم اینجا همه اندرزگو فرشته وزعفرانیه نشینن 

الان تو تجریشم ولی خونمون تو پاییت شهر سمنان😂آبجی اینجا سایت مجازیهمجازی میدونی یعنی چی یعنی غیر وا ...

نه اخه زورم میاد گیر میده به ساده ترین چیزا خب احمق استفاده نکردی نداشتی گمشو از تاپیک بیرون میای میرینی تو عصاب ادم

چرا خجالت بکشید عزیزم 

درصد کمی از جامعه ما قشر مرفه هستن 

خیلیا زندگی معمولی دارن 

درست هم نیست البته این جور نظر دادن دقیقا 

ناراحت نباشین 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد