2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بچه داری یا35 هفته سقط کردی

نه عزیزم دوسال پیش 35هفته و چهار روز بود صبح پاشدم تکون هاش احساس نکردم آب قند و اینا خوردم چیزی حس نکردم دو هفته به زایمانم مونده بود روز قبلش داشتم ساکش رو می بستم آماده میکردم وقتی رفتم زایشگاه نتونستن صدای قلب رو بشنون سنو کردن بهم گفتن بچت مرده بند نافش محکم گره خورده بود به حدی که راه خون رسانی بهش قطع شده بود. من روز قبل از تکون ها داشتم فیلم میگرفتم ولی نمی دونستم جون دادن بچم رو دارم فیلم میگیرم خیلی سخته واقعا خدا برای هیچ مادر نیاره اونم اولین بچه اولین حس مادر شدن که من لیاقتش رو نداشتم

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

این تایپکامید تودل ما نا امیدا زنده کرد

در ناامیدی بسی امید هست واقعا منی که تا پنج ماه همسرم پیشم نیست وقتی تنها و دلتنگ همسرم بودم واقعا دیگه فکر به بچه هم نمی کردم 

نه عزیزم دوسال پیش 35هفته و چهار روز بود صبح پاشدم تکون هاش احساس نکردم آب قند و اینا خوردم چیزی حس ...

متاسفم خیلی ناراحت شدم.کاش نمیخوندم اینو😭۳۶ هفته ام خیلی ترسیدم 😢ینی وقتایی که خیلی تکون بخورن خطرناکه☹️☹️☹️

نه عزیزم دوسال پیش 35هفته و چهار روز بود صبح پاشدم تکون هاش احساس نکردم آب قند و اینا خوردم چیزی حس ...

چقدر مثه همیم واسه تو البته سخت تره دعا کن باهم مامان شیم واسه من ریه اش تشکیل نشده بود

عزیزم تازه از کربلا سه روزه اومدم باورم نمیشه واقعا وقتی ازشون می خواستم اونا جلو جلو داده بودن😭😭

واسه منم دعا میکنی مادر شم؟

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •

خداروشکررررر مگه میشه امام حسبن رو واسطه کنی و جواب نگیری؟

بعد زایمانم دوبار رفتم اربعین ولی اینبار هم مادر خودم رو بردم هم مادرشوهرم رفتم اونجا گفتم آقا حرف من خریدار نداشت اینبار دوتا مادر آوردم که جفتشون داغ طفلم رو دیدن هنوز چشمشون به دست شماست که بهم بچه بدی قربون آقا بشم روی هیچ مادری رو زمین نمی زنه

بعد زایمانم دوبار رفتم اربعین ولی اینبار هم مادر خودم رو بردم هم مادرشوهرم رفتم اونجا گفتم آقا حرف م ...

ای جانم قربون آقا بشم ک دستتو رد نکرده. زیارتت قبول دوست عزیزم

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •