2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 63 پست
بعد زایمانم دوبار رفتم اربعین ولی اینبار هم مادر خودم رو بردم هم مادرشوهرم رفتم اونجا گفتم آقا حرف م ...

عزیزدلم خداروشکر.گریه م گرفت بخدا.امیدوارم این دفه بسلامتی نی نی ت رو بغل کنی و حال دلت خوب شه.از الان دیگه تاپیکاتو سیو میکنم و میخونم اگه عمری بود تا روزی که بگی زایمان کردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیشتر ببینید
متاسفم خیلی ناراحت شدم.کاش نمیخوندم اینو😭۳۶ هفته ام خیلی ترسیدم 😢ینی وقتایی که خیلی تکون بخورن خطر ...

نه عزیزم ولی حواست خیلی جمع کن اتفاقی که برای من افتاق خیلی نادره دکترم هم گفت هر ۱۰۰۰نوزاد شاید اینقدر محکم بشه ولی خدایی نکرده دیدی تکون هاش کم تر از قبل شده حتما برو سنو درست و حسابی من رفتم دکتر زنان بیمارستان گفتمم بهش ولی چون سرش شلوغ بود فقط می خواست تند تند بیمار ببینه بهم گفت خانم جاش تنگ شده خب کمتر تکون میخوره یه هفته بعدش خودش بهم گفت بچت مرده😔

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ولی حواست خیلی جمع کن اتفاقی که برای من افتاق خیلی نادره دکترم هم گفت هر ۱۰۰۰نوزاد شاید این ...

من یه سره دارم حرکاتشو چک میکنم.گاهی کمه گاهی زیاد‌.آخه آدم چجوری بفهمه.ای خدا چقدر پراسترس این دوران

من 24 هفته طبیعی زاییدم خیلی درد کشیدم بعدشم کورتاژ شدم دوازده ساله منتظرم

برات دعا میکنم ان شاء الله دامنت سبز میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم خداروشکر.گریه م گرفت بخدا.امیدوارم این دفه بسلامتی نی نی ت رو بغل کنی و حال دلت خوب شه.از ال ...

ان شاء الله با این که بار داری دوممه ولی هنوز حسرت صدای گریه بچه و خوردن شیر تو بغلم مونده به دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاء الله با این که بار داری دوممه ولی هنوز حسرت صدای گریه بچه و خوردن شیر تو بغلم مونده به دلم

فدات شم گذشت.ایشالا با این بارداریت همه چیزو با نی نی تجربه میکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیشتر ببینید
من یه سره دارم حرکاتشو چک میکنم.گاهی کمه گاهی زیاد‌.آخه آدم چجوری بفهمه.ای خدا چقدر پراسترس این دورا ...

نه عزیزم ببین هر دوساعت باید اگه شیرینی خوردی تقریبا۸تا تکون داشته باشه 

واسه من روزهای آخر خیلی تکون مخورد به زور چهار بار قبلا بیشتر بود واسه همین بود راحت فهمیدم و متوجه شدم من بارداری اولم هم بود و تجربه هم نداشتم فهمیدم نترس عزیز قرار نیست همه مثل من بشن من داداش خودم الان بچش دوسال داره هم سن پسر من بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات شم گذشت.ایشالا با این بارداریت همه چیزو با نی نی تجربه میکنی

ان شاءالله قربون حس خوبت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا یه سال شیر داشتم چه برسه به تو خیلی سخته ماهت بالا باشه

آره دائم لباسم کثیف بود هرچی بود به خوردم دادن تا خشک بشه مگه میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا یه سال شیر داشتم چه برسه به تو خیلی سخته ماهت بالا باشه

اگه تست گذاشتی حتما بهم بگو شاید باهم شدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40