2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 63 پست
مرسی خانومی چشم حتما امانم رو بریده این مریضی

اب مرغ زیاد بخور

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میترسم مثل اول باز از دست بدم برام دعا کنید دوباره داغ نبینم

به خدا توکل کن. این که ناف بچه ات پیچ خورده اصلا و ابدا ربطی به غلت خوردن و به پهلو خوابیدن و این ها نیست. آدم که خوابه دیگه حالیش نمیشه که کدوم وری داره می‌خوابه.

خدا خودش می‌ده و خودش می‌گیره. فقط ازش بخواه بهت رحم کنه.

عزیزم تازه از کربلا سه روزه اومدم باورم نمیشه واقعا وقتی ازشون می خواستم اونا جلو جلو داده بودن😭😭

نی نی منم معجزه امام رضا بود همون ماه که از مشهد اومدن همسرم اینا باردار شدم بعد چندسال ناباروری و ای وی اف منفی و ... 

🥹مبارکه عزیزم برای مامان شدن منم دعا می‌کنی مهربونم

به حق امام حسین ان شاءالله که یه نی نی سالم بده بغلت آقا

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

به خدا توکل کن. این که ناف بچه ات پیچ خورده اصلا و ابدا ربطی به غلت خوردن و به پهلو خوابیدن و این ها ...

ان شاءالله آجی مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم پسرمواز دست دادم مثه توام این ماه دیر کردم متوسل شدم به آقا امام رضا خدا کنه باردار باشم جرات ند ...

من هفت روز تاخیر داشتم و روز32سیکلم بود می دونستم نهایت سه روز دیگه صبر می کنم ولی چون سرما خوردم گفتم بزار مطمعا بشم منفی که قرص بخورم خودمم باورم نمی شد خیلی سریع مثبت شد یه دقیقه هم نشد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کنه منم همینطور باشم

اول و آخرش که چی می خواد بشه  اگه تاخیرت زیاده بزار ولی واسه تاسه چهار روز من نمی گذاشتم چون یه سال اینجوری عذاب کشیدم بس منفی میشد. از فکر و خیال میای بیرون بیشتر وقت میزاری برای ماه بعد که ان شاءالله بشه واقعا فکر زیاد و استرس اصلی ترین عامل هست واسه بارداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول و آخرش که چی می خواد بشه اگه تاخیرت زیاده بزار ولی واسه تاسه چهار روز من نمی گذاشتم چون یه سال ...

خیلی  خسته ام سه سال گذشت از سقط نمیشه که نمیشه حالا امروز تازه به شوهرم گفتم دیر کردم 

خیلی خسته ام سه سال گذشت از سقط نمیشه که نمیشه حالا امروز تازه به شوهرم گفتم دیر کردم

من پسرم 35هفته بودم سزارین شدم میفهمم واقعا خودم وقتی بیبی چک رو دیدم شروع کردم گریه تموم خاطرات جلو چشمم زنده شدن واقعا الان هم نمی دونم خوشحالم یا ناراحت خیلی سخته درکت میکنم ولی تا آرامش رو به خودت ندی و همسرت مطمعا باش اون بچه پا به دل پرغصه و غم نمیزاره چون گناهی نداره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40