بعد دوسال دوری و از دست دادن پسر کوچلوی نازم که حتی نتونستم بغلش کنم ببینمش با موندن همه اون حسرت ها و تلاش برای دوبار پر شدن جاش الان بیبی چک گذاشتم هیچ امیدی نداشتم فقط چون سرما خورده بودم می خواستم قرص بخورم به اصرار شوهر گذاشتم نمی دونم باور کنم مثبته یا نه؟؟😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون میترسم مثل اول باز از دست بدم برام دعا کنید دوباره داغ نبینم
به خدا توکل کن. این که ناف بچه ات پیچ خورده اصلا و ابدا ربطی به غلت خوردن و به پهلو خوابیدن و این ها نیست. آدم که خوابه دیگه حالیش نمیشه که کدوم وری داره میخوابه.
خدا خودش میده و خودش میگیره. فقط ازش بخواه بهت رحم کنه.
منم پسرمواز دست دادم مثه توام این ماه دیر کردم متوسل شدم به آقا امام رضا خدا کنه باردار باشم جرات ند ...
من هفت روز تاخیر داشتم و روز32سیکلم بود می دونستم نهایت سه روز دیگه صبر می کنم ولی چون سرما خوردم گفتم بزار مطمعا بشم منفی که قرص بخورم خودمم باورم نمی شد خیلی سریع مثبت شد یه دقیقه هم نشد.
اول و آخرش که چی می خواد بشه اگه تاخیرت زیاده بزار ولی واسه تاسه چهار روز من نمی گذاشتم چون یه سال اینجوری عذاب کشیدم بس منفی میشد. از فکر و خیال میای بیرون بیشتر وقت میزاری برای ماه بعد که ان شاءالله بشه واقعا فکر زیاد و استرس اصلی ترین عامل هست واسه بارداری
خیلی خسته ام سه سال گذشت از سقط نمیشه که نمیشه حالا امروز تازه به شوهرم گفتم دیر کردم
من پسرم 35هفته بودم سزارین شدم میفهمم واقعا خودم وقتی بیبی چک رو دیدم شروع کردم گریه تموم خاطرات جلو چشمم زنده شدن واقعا الان هم نمی دونم خوشحالم یا ناراحت خیلی سخته درکت میکنم ولی تا آرامش رو به خودت ندی و همسرت مطمعا باش اون بچه پا به دل پرغصه و غم نمیزاره چون گناهی نداره.