اما خدا آراسته کردن ما رو گناه نمیدونه اتفاقا دوست داره
البته تا یه حدی
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
من هم نماز میخونم هم روزه میگیرم هم مادرم چادریه ولی هر کسی لختم بیاد تو خیابون اصلاً ازش بدم نمیا ...
بله عزیزم به ما مربوطه، چون توی چاردیواری خونه اش این کار رو نکرده، توی جامعه ای که مال من و شماست اینکار رو کرده توی این جامعه همسر و بچه ما داره تربیت میشه
من خوشم نمیاد. چرا ی دختر باید ی عالمه مواد آرایشی بزنه ب صورتش؟ حالا ی آرایش ملایم خوبه بد نیست ولی درگیر شدن ب انواع مواد آرایشی خوشم نمیاد. البته ک ما مسلمانیم و جدیدا مد کردن ب من چه ب تو چه رو و کلا امر ب معروف رو نهی از منکر رو بد میدونن ولی جلب توجه کردن اصلا خوب نیست
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
حالا اینجا همه میگن وااا نه مگه به ما ربطی داره و فلانولی بیرون خیلیا هستن تو کار دخترا ببخشید فوضول ...
این اسمش فضولی نیست اسمش دلسوزیه عزیزم ، چون جامعه مال همه ماست و همه در ساختن اش نقش داریم باید جامعهای مناسب مسلمانان بسازیم بايد دغدغه داشته باشید.عزیزم
البته عزیزم همون خدا امر فرموده از اظهار کفر و تظاهر به کفر باید بیزاری بجویید ، میشه بفرمایید بی حج ...
عزیزم دیگه دوران عوض شده باید مطابق مسائل امروز جامعه به موضوعات نگاه کنیم . ما همه مسلمان و شیعه ایم کافر که نیستیم . منظور از بیزاری جستن هم اینه که خودمون سمتش نریم و دوری کنیم نه اینکه تو خیابون هر کی مطابق میل ما نبود ازش بد مون بیاد😐😑 مگه پیامبر هر فرد غیر مسلمان یا .... رو میدید ازش بدش میومد؟