2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم از آدما بدم بیاد با هر عقیده ای ورفتاری چیزی که ممکنه ازش بدم بیاد رفتار و یک عمله نه خود شخص که همون عمل هم ممکنه به هزار دلیا باشه بازم دلیلی نداره از کسی بدم بیاد آدم خواهرش خطا کنه ازش بدش میاد؟ نه چون دوسش داره راهنماییش میکنه البته به خود رسیدن و ارایش کردن جلوی غیر نامحرم خیلی هم خوب وعالیه تشویقشم میکنم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من کلا با  آرایش میانه خوبی ندارم.چون معتقدم با مصنوعیات آدم خودشو زیبا جلوه بده ،چندان جالب نیست و طبیعی ونچرال آدم خوبه ،واین چهره طبیبعی وزیبایی خدادادی که خدا به ما عطا کرده ،بهتر ومناسبترهست

یجوری گفتی «اگه به خودش برسه، بدتون میاد» انگار ما ها به خودمون نمیرسیم! آخه چرا باید بدمون بیاد؟! 

چیزی که دافعه ایجاد میکنه، مکان و زمان اشتباهِ رسیدن به خوده! 

اگه کسی تو پارک و خیابون که محل رفت و آمده به خودش رسیده باشه و به نمایش هم گذاشته باشه، بله! ازین رفتار متنفر میشم

سلام اسی جون اینکه به خودت برسی خیلی خوبه ولی باید با عنایت  شرایط لازم مثلاً پوشیدگی از نا محرم باشد.

اگر این رفتار با زیر پا گذاشتن دستورات الهی همراه بشه اصلأ خوب نیست.

من واقعاً بیزارم از از دومی در حالیکه با ولی خیلی هم رفیقم.

علتش اینکه منافق نیستم وقتی عاشورا می خونم میگم  آنی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم یعنی با دوستان شما دوستم و با دشمنان شما دشمنم 

من واقعا بادوست خدا و اهل بیت دوستم و با دشمن شون دشمنم.

ببخشید گاو نیستم که واسه ام فرقی نکنه به خدا جونم به تعهداتی دارم.

حالا اینجا همه میگن وااا نه مگه به ما ربطی داره و فلانولی بیرون خیلیا هستن تو کار دخترا ببخشید فوضول ...

عزیزم این اسمش فضولی نیست غیرت داشتن در مقابل دستورات إلهی است.

عزیزم این اسمش فضولی نیست غیرت داشتن در مقابل دستورات إلهی است.

با احترام با این شکلش مخالفم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من هم نماز می‌خونم هم روزه می‌گیرم هم مادرم چادریه ولی هر کسی لختم بیاد تو خیابون اصلاً ازش بدم نمیا ...

بله عزیزم به ما مربوطه ، توی چاردیواری خونه اش که نیست ، توی جامعه ما داره این کار ها رو می کنه ، ما در مقابل حفظ جامعه خودمون مسئولیم.اگر یکی هم اشتباه کنه با محبت باید بهش فهماند اگر نفهمید هم باید جور دیگری بهش فهماند.

بی حجاب هم باشه نباید بدت بیاد اونی که باید بدش بیاد خداس شما چکاره ای

البته عزیزم همون خدا امر فرموده از اظهار کفر و تظاهر به کفر باید بیزاری بجویید ، میشه بفرمایید بی حجابی که مخالفت آشکار با دستور خداست اگر اسمش تظاهر به کفر نیست ، پس چیه؟

2790
2778
2791
2779
2792