2777
2789

معمولی ام خیلی مذهبی نیستم 

اما خدا آراسته کردن ما رو گناه نمیدونه اتفاقا دوست داره

البته تا یه حدی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم نماز می‌خونم هم روزه می‌گیرم هم مادرم چادریه ولی هر کسی لختم بیاد تو خیابون اصلاً ازش بدم نمیا ...

بله عزیزم به ما مربوطه، چون توی چاردیواری خونه اش این کار رو نکرده، توی جامعه ای که مال من و شماست اینکار رو کرده توی این جامعه همسر و بچه ما داره تربیت میشه 

من خوشم نمیاد. چرا ی دختر باید ی عالمه مواد آرایشی بزنه ب صورتش؟ حالا ی آرایش ملایم خوبه بد نیست ولی درگیر شدن ب انواع مواد آرایشی خوشم نمیاد. البته ک ما مسلمانیم و جدیدا مد کردن ب من چه ب تو چه رو و کلا امر ب معروف رو نهی از منکر رو بد میدونن ولی جلب توجه کردن اصلا خوب نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حالا اینجا همه میگن وااا نه مگه به ما ربطی داره و فلانولی بیرون خیلیا هستن تو کار دخترا ببخشید فوضول ...

این اسمش فضولی نیست اسمش دلسوزیه عزیزم ، چون جامعه مال همه ماست و همه در ساختن اش نقش داریم باید جامعه‌ای مناسب مسلمانان بسازیم بايد دغدغه داشته باشید.عزیزم

پوشش هر کس به خودش ربط داره  و کسی که باید راضی باشه خداست نه مردمی که گهگاهی از خدا هم ناراضین..

مثلاً چون من حجاب دارم فامیل خوششون نمیاد ولی من با خودم میگم اونا که مهم نیستن مهم خدائه که ازم خوشش بیاد و راضی باشه بی خیال

نه برای چی بدم بیاد حالا ایشون یه ناه ظاهری داره شاید منم صد تا گناه باطنی داشته باشم

فرقش اینه که گناه باطنی بین من و خداوند متعال است ولی گناه ظاهری بنده های خدا رو هم گمراه میکند.

البته عزیزم همون خدا امر فرموده از اظهار کفر و تظاهر به کفر باید بیزاری بجویید ، میشه بفرمایید بی حج ...

عزیزم دیگه دوران عوض شده باید مطابق مسائل امروز جامعه به موضوعات نگاه کنیم . ما همه مسلمان و شیعه ایم کافر که نیستیم . منظور از بیزاری جستن هم اینه که خودمون سمتش نریم و دوری کنیم نه اینکه تو خیابون هر کی مطابق میل ما نبود ازش بد مون بیاد😐😑 مگه پیامبر هر فرد غیر مسلمان یا .... رو میدید ازش بدش میومد؟ 

دنبال چی میگردی؟

فکرکنم اسی بایه پسر دوسته مادرش مذهبیه. از نظر مادرشوهرا عروس هیچوقت خوش اومدنی نیس مذهبی وغیرمذهبیم ...

چه فکرایی میکنید من اصن با کسی دوست نیستم 

میخاستم بدونم چرا ادمای مذهبی فک میکنن ما دخترا بد هستیم

بله عزیزم به ما مربوطه، چون توی چاردیواری خونه اش این کار رو نکرده، توی جامعه ای که مال من و شماست ا ...

زیاد بود حوصله نداشتم بخونم وقت اضافه ندارم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم آدم پیش خدا ارزش داشته باشد مهمه ،...

چقدر ریپلای می‌کنی وقتی می‌بینی طرف نمی‌خواد باهات حرف بزنه. یه ذره غرور داشته باش بابا

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792