2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا پراپرانول بخور خیلی آروم میشی.من دستم میلرزید اونجا یه خانومی بهم داد واقعا بیخیال شده بودم😅تو ...

کنه بخت برگشته دفعه آخر سه بار خورده بودم با دوز۴۰

،😂😂😂😂

عزیزم امشب آخر شب برو جایی که اموزشگاهتون امتحان میگیره با همسرت تمرین کن همه چیو. 

کنار ماشینا پارک دوبل بزن. دور دو فرمون تمرین کن.استثناها رو رعایت کن. حتما حتما اول کمر بندت رو ببند. وقتی میخوای پیاده شی از ماشین اول بیرونو ببین بعد با دست راست درو باز کن. حواست حسابی به آینه ها باشه. 

من چون خیلی شوق داشتم دوست داشتم موعد امتحانم خیلی زود باشه. و تند امتحان دادم و الحمدلله قبول شدم البته 8 سال پیش

عزیزم امشب آخر شب برو جایی که اموزشگاهتون امتحان میگیره با همسرت تمرین کن همه چیو. کنار ماشینا پارک ...

من دفعه آخر سرهنگ گفت قبولی ازذوقم اومدم خلاص کنم گذاشتم دنده ۳گفت سریع پیاده شو تا ردت نکردم😂😂😂

ضرر داره چه خبره یه دونه دوز ده کافیه

یکبار هیچی نمیشه من خودم دوتا خوردم قبول شدم همون روز

چون دفعه های قبل استرس کارو خراب میکرد

چنان ریلکسم کرده بود که دلم نمیخواست بیام پایین از پشت فرمون 😂

یکبار هیچی نمیشه من خودم دوتا خوردم قبول شدم همون روزچون دفعه های قبل استرس کارو خراب میکردچنان ریلک ...

دقیقا دفعه آخر منم انقد ریلکس بودم که خدا می‌دونه.من سه تا خورده بودم دوز ۴۰

یکبار هیچی نمیشه من خودم دوتا خوردم قبول شدم همون روزچون دفعه های قبل استرس کارو خراب میکردچنان ریلک ...

الان رانندگی میکنی یا نه ؟من بعد سه سال تازه الان شروع کردم سه روزه ماشین میبرم

دقیقا دفعه آخر منم انقد ریلکس بودم که خدا می‌دونه.من سه تا خورده بودم دوز ۴۰

اووه فشارخون و ضربان قلب میاره پایین خوبه پس نیوفتادی

من دوتا ۱۰ خوردم ولی خیلی خوب بود واقعا انگار افسر کنارم مسافر بود😂😂

من دفعه آخر سرهنگ گفت قبولی ازذوقم اومدم خلاص کنم گذاشتم دنده ۳گفت سریع پیاده شو تا ردت نکردم😂😂😂

آخی. 

من همون بار اول از ذوق و هیجان داشتم بدون اینکه عقب رو نگاه کنم درو  باز میکردم افسر بهم گفت انگار خیلی دلت میخواد ردت کنم! آخه سه نفر قبل من رد شدن حسااابی ظرفیت رد کردنو داشت. اما گفت برو شناسنامتو بردار بیار. دیگه انگار دنیا رو بهم دادن. همسرم گفت جلو این همه آدم سربلند کردی  

من چی بگم با همسرم میرفتیم تمرین انقد فوش ناسزا و دعوا میکردیم بار اول با ۱۰ سانت اختلاف سر پارک دوبل رد شدم بار دوم قبول شدم الانم شوماخریم واس خودم ۲۲ سالمع جثه ریز هیچ کس باور نمیکنه😁😄