2777
2789

کاش میتونستم از موفقیتم بگم

ولی دوباره دارم رد میشم

😂😭

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا پراپرانول بخور خیلی آروم میشی.من دستم میلرزید اونجا یه خانومی بهم داد واقعا بیخیال شده بودم😅تو ذهنت بشین پشت فرمون ریز به ریز حرکاتو انجام بده خیلی جوابه من بار اول قبول شدم .دوتا اشتباه داشتم ولی افسره گفت پارک دوبلت عالی بود به خاطر همون قبولت میکنم.دوبل خیلی مهمه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دوتا پراپرانول بخور خیلی آروم میشی.من دستم میلرزید اونجا یه خانومی بهم داد واقعا بیخیال شده بودم😅تو ...

مممنون مبارکت باش واسه منم دعا کنید همسرم اصلا رانندگی مو نمی پسنده منم استرس دارم شدید فردا امتحان

مممنون مبارکت باش واسه منم دعا کنید همسرم اصلا رانندگی مو نمی پسنده منم استرس دارم شدید فردا امتحان

وااای چقد منی منم بار چهارم امتحان دارم پنجشنبه خداکنه قبول شم شوهرم ازبس مسخره ام کردبخدا میگه بلدی نکه بلدنباشی بی دقتی فقط سرچیزای الکی رد میشی

شوهرا همشون اینجورین.شب قبلش رفتم تمرین با همسرم منو با گریه آورد خونه.گفت مربی تو هیچی بهت یاد نداده منم میگفتم ماشین تو خرابه کلاجشو میگیرم خاموش میشه😂 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
شوهرا همشون اینجورین.شب قبلش رفتم تمرین با همسرم منو با گریه آورد خونه.گفت مربی تو هیچی بهت یاد نداد ...

اره

مال منم ایراد میگیره تازه پسر۱۰سالمم هرچی باباش میگه اونم میگه منم گفتم ساکت شین دوتایی اینجا داری چرت میگین جایی که دلداری بدین منو 

ارهمال منم ایراد میگیره تازه پسر۱۰سالمم هرچی باباش میگه اونم میگه منم گفتم ساکت شین دوتایی اینجا دار ...

به نظرم آدم تمرین نره با شوهرش خیلی بهتره

ارهمال منم ایراد میگیره تازه پسر۱۰سالمم هرچی باباش میگه اونم میگه منم گفتم ساکت شین دوتایی اینجا دار ...

پسر منم نه سالشه اولا میگفت بد راننگی میکنی ولی الان میگه خوبه ولی شوهرم اصلا نمی پسنده

وااای چقد منی منم بار چهارم امتحان دارم پنجشنبه خداکنه قبول شم شوهرم ازبس مسخره ام کردبخدا میگه بلدی ...

من اولین بارمه خوب میرونما باز نمی پسنده میگه فردا ردی