2777
2789
عنوان

وام ویپاد

1500 بازدید | 74 پست

سلام برای دویست میلیون وام ویپاد اگر 120میلیون بزارم چندوقته میتونم وام بردارم 

سکه اش270000. باید بشه

من فعلا هیچ سکه ای ندارم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمتر از یک ماه

مطمعنی؟؟تعداد سکه هاش خیلی زیاده اخه 

برای ۲۰۰۰۰تا یماه بیشتر پول گذاشتم تا۲۰میلیون بردارم 

۵۷میلیون گذاشته بودما

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چطوری وام میگیری به منم یاد بده

ویپاد بساز پول بخابون سکه بده بهت وام بگیر

مگه هر ۱۰۰ هزار تومن روزانه؛ یک سکه نیست؟واسه ۱۲۰ میلیون روزانه ۱۲۰۰ سکه میگیرن ۲۷۰،۰۰۰ ÷ ۱،۲۰۰ = ۲۲ ...

نمیدونم منم اینجوری حساب کردم ولی گفتم بپرسم ببینم چقدر میکشه کس یبرداشته یانه

روزانه ۱۲۰۰ امتیاز میده بهت در یک ماه میشه ۳۶۰۰ امتیاز حدودا هفت ماه باید بمونه

ارزش داره؟؟؟

شوهرم میگه بزار برداریم کاشین بخریم یکمم میزارم روش قسططاشم میدم

مگه هر ۱۰۰ هزار تومن روزانه؛ یک سکه نیست؟واسه ۱۲۰ میلیون روزانه ۱۲۰۰ سکه میگیرن ۲۷۰،۰۰۰ ÷ ۱،۲۰۰ = ۲۲ ...

خب بیست و دو روز ونیم میشه دیگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شرمنده یه سوال اگه دوست داشتی جواب بده ۲۰۰ تومن رو‌چی میخری ؟؟ اخه منم بعضی وقتها پول دارم همین طوری ...

شوهرم میکه برداریم ماشین بگیریم اخه نداریم🥺

2790
2778
2791
2779
2792