2777
2789
عنوان

وام ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 74 پست
اسی دقیق نمیدونم ولی برو بانک مهر، طرح ارکیده رو بپرس الان تبلیغشو دیدم ولی شرایطشو نمیدونم

ضامن میخاد ضامن ندارم اخه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرسیدی چجوریه شرایطش؟ میشه به منم بگی؟

نه میرم بپرسم ولی صدرصد ضامن میخاد باز پرداختش دو درصده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ممنونم میشم اگه همین جا برام بنویسی 🥰

تومنطقه مانیستش باید برم یه شهر دیگه سرهمین یکم طول میکشه بتونم برم

تومنطقه مانیستش باید برم یه شهر دیگه سرهمین یکم طول میکشه بتونم برم

بانک مهر نوشته:

مبلغ صلح شده مشتری با توجه به استفاده در مقاصد خیرخواهانه، تا پایان مدت بازپرداخت اقساط قابل برگشت نمی‌باشد.

یعنی سپرده ات مسدود میشه

این مهمه

حتما اینو بپرس

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

چقدر بخوابونم چقدر وام میده ؟کلاه برداری نباشه ؟چند درصد سود باید پس بدم؟

باید سکه بگیری 9000سکه میشه 10میلیون میده 

هرچی سکه بیشتربگیری وام بیشتری میده

23درصده

بانک مهر نوشته:مبلغ صلح شده مشتری با توجه به استفاده در مقاصد خیرخواهانه، تا پایان مدت بازپرداخت اقس ...

چیزی که من خوندم اینو متوجه شدم 

که بعد افتتاح حساب، حداقل ۱۰۰ تومن و حداکثر ۲۵۰ میذاری حساب

برای صد تومن ۳۰ روز و برای ۲۵۰ تومن ۱۲۰ روز پولت بلوکه میشه 

بعدش دو برابر مبلغ سپرده بهت وام ۴ درصد میده بدون ضامن

ولی پول خودت تا زمانیکه اقساط رو تموم کنی، باید به عنوان ضامن بمونه تو حساب

بانک مهر نوشته:مبلغ صلح شده مشتری با توجه به استفاده در مقاصد خیرخواهانه، تا پایان مدت بازپرداخت اقس ...

اره برمن مهمه

چیزی که من خوندم اینو متوجه شدم که بعد افتتاح حساب، حداقل ۱۰۰ تومن و حداکثر ۲۵۰ میذاری حساببرای صد ت ...

خب من روهمون پول حساب کردم برخرید ماشین 😭

چیزی که من خوندم اینو متوجه شدم که بعد افتتاح حساب، حداقل ۱۰۰ تومن و حداکثر ۲۵۰ میذاری حساببرای صد ت ...

اره همینو گفتم سپرده خود مشتری مسدود میشه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

۱۰۰ تومن رو مثلا بعد ۲۰ ماه میده بهت

برخرید یه متشین باید حداقل 400داشته باشی دیگه😞خب پول خودمم بلوکه بشه ب دردم نیمخوره ک بقیشو چیکارکنم