نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۲۵سالمه هنوز جوش میزنم شوهرم میگه دوران بلوغت تموم شده توچرا هنوز جوش میزنی حتی ازمایش و اینا هم دادم کاملا سالمم ولی از وقتی یادم میاد روزی نیستش ک توصورتم جوش نداشته باشم ولی الان یک هفته هست هیچی نمیزنم جوشام بهترشده جاشون مونده قهوه ای قهوه ای خیلی زشته
من چند وقته کلاااا ول کردم ببین کلا صورتم عبنه اینه بود یه جوش نمیزنم شاید سالییییییی ی بار بعدش پوستم سه چهار تا جوش میزد ولی مرطوب و درخشان میشد بعد کم کم جوش ها میترکید لک میشد بعد تازه پوستم خیلی سفید بود پوستمم دو سه درجه تیره کرده بود حتماااا برای ضد آفتاب و این چیزا برو پیش دکتر پوست