2777
2789
عنوان

صورتم‌صاف صاف بود یهوووو

152 بازدید | 13 پست

نمیدونم چطور شدم هر دفعه صورتمو میشورم ی ورم مثل جوش میاد بالا 

وجوش های سرسفید ریز چ کار کنم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

برا منم داغون شده دیگه نمی‌دونم چی کار کنم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلهههه منننن این روتین پوستیو مزخرفو بریز دورررررر

هیچی نمیزنم 

فقط ضد آفتاب 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
برا منم داغون شده دیگه نمی‌دونم چی کار کنم

چند سالته چرااا

هیچی نمیزنم فقط ضد آفتاب

همچنین اشغالیعهع ضد آفتاب اگه مارکس خوب نباشه با آفتاب واکنش میده بعد بدترش اینه می‌تونه جذب پوست بشه بره تو خونت و ...😐

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

همچنین اشغالیعهع ضد آفتاب اگه مارکس خوب نباشه با آفتاب واکنش میده بعد بدترش اینه می‌تونه جذب پوست بش ...

چی میزنی؟

ببین مشکل از کجاست؟ بیماری شامپو جدید که باعث حساسیت شده استرس و.....

نمیفهمم 

منم ۲۵سالمه هنوز جوش میزنم شوهرم میگه دوران بلوغت تموم شده توچرا هنوز جوش میزنی حتی ازمایش و اینا هم دادم کاملا سالمم ولی از وقتی یادم میاد روزی نیستش ک توصورتم جوش نداشته باشم ولی الان یک هفته هست هیچی نمیزنم جوشام بهترشده جاشون مونده قهوه ای قهوه ای خیلی زشته

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

چی میزنی؟

من چند وقته کلاااا ول کردم ببین کلا صورتم عبنه اینه بود یه جوش نمیزنم شاید سالییییییی ی بار بعدش پوستم سه چهار تا جوش میزد ولی مرطوب و درخشان میشد بعد کم کم جوش ها میترکید لک میشد بعد تازه پوستم خیلی سفید بود پوستمم  دو سه درجه تیره کرده بود حتماااا برای ضد آفتاب و این چیزا برو پیش دکتر پوست

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن