2777
2789

بخاطر طفلم گناه داره بگید چیکارکنم 🥺🥺بچم ده ماهشه دندون دوتا دراورده داره بازم در میاره حالا اب از دهنش میاد تب داره مریض شده یاماله دندونشه البته دستمو یادهنشو میاره ک صوتمو گاز بگیره😣😔

چیکار کنم تبش بیاد پایین استامین فنم ندارم.میترسم تبش بالا بره بی قراریم میکنه تروخدا راهنماییم کنید

..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره دندون در میاره پیاز و حلقه ای ببر ین بذارین کف پایش جوراب بپوشانید . اصلا خودتون نخوابید که تبشو دایم چک کنید پاهاشو نپوشونید یه ملافه سبک رو شکمش بندازین .... اووووه من سر دندون یه بار دخترمو بردم بیمارستان شبونه آنقدر که تبشو بالا بود . 

تبش بخاطر دندون دراوردنشه.پاشویه کن بچه رو یا اگه تبش خیلی بالاس دکتر ببرششربت میدن تبش میاد پایین

تبش مثلا سرش شکمش خیلی داغ صورتمو میزارم رو صورتس خیلی داغه خیلی بی قراره چشاشم قرمز شده یکم😣😣خیلی میترسم.

..

داره دندون در میاره پیاز و حلقه ای ببر ین بذارین کف پایش جوراب بپوشانید . اصلا خودتون نخوابید که تبش ...

اخه تب داره خیلی میترسم .تاچن روز بنظرت تب داره

..

اخه تب داره خیلی میترسم .تاچن روز بنظرت تب داره

من دخترم تا پنج روز هم دندان های اسبابش تب بهش میداد . خب می‌ترسی باید بری استامینوفن بگیری دیگه . ترست هم کاملا به جاست .... از من بعد دو تا بچه بهت نصیحت همیشه یکی دو تا قطره استامینوفن آکبند با خودت داشته باش 

من دخترم تا پنج روز هم دندان های اسبابش تب بهش میداد . خب می‌ترسی باید بری استامینوفن بگیری دیگه . ت ...

والله دارم ولی ۳۵ ۳۶ روز میشه بازش کردم میترسم فاسد باشه .

فردا میرم میگیرم حتما

..

تبش مثلا سرش شکمش خیلی داغ صورتمو میزارم رو صورتس خیلی داغه خیلی بی قراره چشاشم قرمز شده یکم😣😣خیلی ...

سلام اگه شیاف داری بزار 

پاشویه کن با اینا که میگم اب ولرم گلاب عرق کاسنی شوید نمک قاطی کن پاهاشا بزار داخلش 

باز دوباره اب و نمک کاسنی را داخل به کاسه دیگه بریز دستمال بزن توش به کناره رون پاش بمال به کف دستاش اگه گذاشت اروم به زیر بغلش اب سرد نباید باشه 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
والله دارم ولی ۳۵ ۳۶ روز میشه بازش کردم میترسم فاسد باشه .فردا میرم میگیرم حتما

من گوگل سرچ کردم تا یکماه قابل استفاده هست ، اگه میتونی از داروخانه شبانه روزی بگیر خیالت راحت باشه 

یا از همین که داری بده تا فردا بگیری 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اگه میتونه چیز بخوره بهش یگم کاسنی و گلاب بده خنکه خوبه 

تخم شربتی بده خنکه خوبه مایعات فراوان بده 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
والله دارم ولی ۳۵ ۳۶ روز میشه بازش کردم میترسم فاسد باشه .فردا میرم میگیرم حتما

اصلا بهش نده . دخترم برده بودم بیمارستان یه بچه آورده بودن که هوشیاری نداشت گفتن مادرش حواسش نبوده استامینوفن تاریخ گذشته بهش داده . برات حمد خوندم ان شا الله تبش بیوفته . تا این بچه ها بزرگ بشن دیگه چیزی از آدم نمی‌مونه 

نمیشه گفت تبش قطعا بخاطر دندونشه شاید ویروس گرفته عفونی و تب کرده با دارو کنترلش کن تا فردا ک ببری دکتر ببینه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...