2777
2789
عنوان

چه قدر عشق ابدی مبتذله

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز یه برنامه ساخته شد که مردم همه مشکلات جامعه رو بندازن گردنش خب این عشق ابدی نشد لاو ایلند رو میبینیم هر نوع محتوایی تولید میشه قرار نیست همه چیرو ببینیم یا حتی وقتی میبینیم تاثیر بگیریم ازش

من نوجوونم و میبینمبنظر من سرگرم کنندسالبته که من اومدم قسمت اولو ببینم واسه اینکه مسخرشون کنمولی ید ...

نبین فرزندم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من و همسرمم میبینیم و شرمنده ایم بابتش😂😂

حالا قسمت اول هی هرچی میرف جلوتر میگفتم از این بدتر نمیشه تا رقص پسرا رو دیدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

باز یه برنامه ساخته شد که مردم همه مشکلات جامعه رو بندازن گردنش خب این عشق ابدی نشد لاو ایلند رو میب ...

من که گفتم با اکس دست و بلایند دیت مشکلی ندارم در کل نمیشه تاثیر این برنامه ها رو روی نوجوونا نادیده گرفت

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

این سرمایه دارا و کله گنده ها و بالا بالاها رسماا دارن زن و تبدیل به کالای جنسی میکنن و همه جوره ازش پول در میارن

شرم آوره هیچ شان و شخصیتی این خانوما برای خودشون قائل نیستن

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲