2777
2789
عنوان

چه قدر عشق ابدی مبتذله

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و همسرمم میبینیم و شرمنده ایم بابتش😂😂حالا قسمت اول هی هرچی میرف جلوتر میگفتم از این بدتر نمیشه ...

رقص پسرا قسمت اول؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من دیدم برای سرگرمی خوبه بنظرم

طناز خیلی خوشگل و بامزست دوسش دارم

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

خیلیی

واقعا نباید بچه یا نوجوون که خامه ببینه

یکی بااین میپره فرداش با یکی دیگن پس فرداشم با اکسای هم دیگه و همینجوری ادامه داره

بطرز عجیبی هم اکثرشون انگار از تیمارستان فراری دارن اکثرا مشکل دار و عجیب غریب موندم از کجا پیداشون کردن 

خاک تو سر هر کی میبینه واقعا

حالا تند نرو نصف ملت میبینن 🫤😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

مشکل اینه زود جوگیر میشیم: من سالها پیش مشابه ترکی شو دیدم هیچ اتفاقی هم تو زندگی م نیفتاد تاثیری هم نداشت نمیشه آدما رو تو شیشه نگه داشت که خوب بمونن انفاقا باید ببینن و اون وقت درست زندکی کردن‌ و یاد بگیرن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
عالبته این رایج شدن چند سال بعد نشون میدههر چیزی رو نباید رواج داد

اگه از حالت کبک در بیاید میبینید خیلی وقته جامعه این شده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مشکل اینه زود جوگیر میشیم: من سالها پیش مشابه ترکی شو دیدم هیچ اتفاقی هم تو زندگی م نیفتاد تاثیری هم ...

تو نوجوونب همه جو گیر میشن حالا با دوز بالا پایین