دوستان لطفا راهنماییم کنید من دوبار کلا رابطه داشتم این ماه و یکیش با قرص اورژانسی بود و یکی هم کاندوم از هر دو حدود سه هفته یه ماه میگزره و الان یکی دو روزه درد زیر شکم دارم و در حد یه قطره خون قهوه ای کم رنگ ازم اومد و درد خفیف زیر شکم دارم دو روزه به نظرتون حاملم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داروهاش چیاست؟ از روز چند سیکل شروع میشه؟ای خدا دیگه کم مونده تا مامان شدنت😍😁استرس نداری؟ اصن آدم ...
یک عالم دارو دارم روزی ۱۳ تا همراه یک امپول دور ناف
فرتیل ام سی ، استرادیول ، ویتامین ای ، دی ، ث ، کوالی فول متروندازول داده با سیپرو کساسین از روز ۲ سیکل داروهاش شروع شد آره اگر خدا بخواد بدامدعا کن دیگه عزیزم خدا انشالله به تو همینطوری یه پسر نازو گوگولی بده چرا هم خوشحالم هم ترس دارم توکل به خدا انشالله ۲۷ میرم باز برا سونو شاید اینسری تاریخ انتقال رو بگه البته فقط روز ۱ پریود رفتم
سلام عزیزم .خوبی؟۴ تا بودن؟ وای فک کن همشون بگیرههههه😍😁دهنت سرویسه 😂ایشالا ک الان سفت چسبیدن تو د ...
فدایت عالی با نی نی هام دارم کیف میکنم😜😜🤪🤪🤪 شوخی میکنم یه حس دلتنگی دارم ، هر چند تاش مصلحته بگیره ، آره ۴ تا هستش، درد نه بابا چه دردی عین هو معاینه هستش دارو تا دلت بخواد امپول دور ناف باسن با استرادیول