2777
2789

سلام بچه ها

کسی که خیلی دیر یه مطلبی رو یاد می گیره اصلا تمرکز نداره روی یک موضوع همیشه حواسش پرته

تو حرف زدن هم اکثر اوقات نمیدونه چی باید بگه و ساکته کارهاش رو خیلی خیلی کند انجام میده می تونه مشکل فکری داشته باشه؟

می تونه نمره خوبی از درساش بگیره به شرطی که وقت زیادی داشته باشه درک می کنه خیلی از موضوعات رو عین یه آدم عادی ولی توی یادگیری مسائل خیلی زمان می گذاره برای خوندن تقریبا سه برابر بقیه 

می ترسم بره دانشگاه نتونه از پس حجم درس ها بر بیاد مثلا وقتی باوجود از صبح تا شب خوندن نتونه یک کتاب دویست صفحه ای رو تو چهار روز تموم کنه چطور می خواد یه کتاب چهارصد صفحه ای رو‌ تموم کنه؟ دارم مجبورش می کنم درس بخونه برای آینده اش اما میگم نکنه تو درس استعداد نداره باید دنبال یه حرفه بره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه خودش چیه؟

خودش توی نقاشی و کامپیوتر خیلی استعداد داره اما گرافیک خیلی هزینه بر بود نشد زبانش هم ضعیف بود نرفت کامپیوتر رشته اشتباهی انتخاب کرد رفت انسانی 

شاید با حفظی ها خوب کنار نمیاد مثلا ریاضیش شد نوزده ولی ادبیات ۹

کاش همون کامپیوتر رفته بود ولی رو زبانش کار کرده بود

خودش توی نقاشی و کامپیوتر خیلی استعداد داره اما گرافیک خیلی هزینه بر بود نشد زبانش هم ضعیف بود نرفت ...

ماشاالله ریاضی 19 آخه پس چرا میگی یادگیریش کمه این که نابغه ست 

منم همینجوری ام ولی خودم دل نمیدم 😅😂

تو این دوره زمونه برای این که بتونی قوی باشی و زندگی کنی باید دستت تو جیب خودت باشه چه مرد باشی چه زن یا باید درس بخونی یا حرفه ای یاد بگیری وگرنه بیچاره میشی اگه دلت برای خودت می سوزه حتما دل بده به اون چیزی که بهش علاقه داری و‌ به دردت هم می خوره

ماشاالله ریاضی 19 آخه پس چرا میگی یادگیریش کمه این که نابغه ست

ریاضی انسانی زیاد سخت نیست برای همون درس هم خیلی باهاش تمرین کردم تا یاد گرفت دوماه وقت گذاشتم براش

ولی درسی مثل ادبیات حتی با داد و بی داد و تمرین زیاد هم متوجه نشد گفتم ولش کن دیگه رو بقیه وقت بذار 

گفتم شاید تو رشته اشتباهی اومده چون اکثر اوقات حرف نمی زنه یا همش تو خودشه و یه کار پنج دقیقه ای رو پونزده تا بیست دقیقه کش میده و بعضی از درسا رو عجیب متوجه نمیشه شاید مشکل فکری داره خیلی نگرانش بودم 

ریاضی انسانی زیاد سخت نیست برای همون درس هم خیلی باهاش تمرین کردم تا یاد گرفت دوماه وقت گذاشتم براشو ...

نه نگرانش نباش خب شاید تو تئوری یاد گرفتن سخته براش بفرستش کاری که دوست داره 

چه کاری مهارتی دوست دارع؟