2777
2789
عنوان

کسی که خیلی دیر یه چیزی رو یاد می گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
علاله اش یعنی چی دوست داره از چه کاری لذت می بره

از دیدن آخرین تکنولوژی و پیشرفته ترین سیستم عامل های دنیا ربات و هوش مصنوعی 

همش این چیزا رو دنبال می کنه اما اینا که الان دیگه به دردش نمی خورن

ریاضی انسانی زیاد سخت نیست برای همون درس هم خیلی باهاش تمرین کردم تا یاد گرفت دوماه وقت گذاشتم براشو ...

ببین هر آدمی یه استعدادی داره خدا همه رو شبیه هم نیافریده مگه همه باید ریاضی و ادبیات و فیزیک بلد باشن ؟ مطمئن باش استعداد داره ولی بفهم تو چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیدن آخرین تکنولوژی و پیشرفته ترین سیستم عامل های دنیا ربات و هوش مصنوعی همش این چیزا رو دنبال می ...

ماشاالله

انیشتین زو فکر میکردن خنگه چون هیچی یاد نمی‌گرفت اخراجش کردن بعد شد نابغه فیزیک 

ببین هر آدمی یه استعدادی داره خدا همه رو شبیه هم نیافریده مگه همه باید ریاضی و ادبیات و فیزیک بلد با ...

درسته

همین که بدونم مشکل ذهنی نداشته باشه برام کافیه بیشتر دقت می کنم این دفعه اون زمان که اون داشت انتخاب رشته می کرد منم سنم کم بود بهش توجه نداشتم بعدشم درگیر مشکلات خودم شدم و اونو یادم رفت و بخشی از عمرش همین جور تلف شد این دفعه باید بیشتر دقت کنم بهش

ممنونم از وقتی که برام گذاشتی گلم

کسی که ریاضیش میشه ۱۹، هرگز نمیتونه کند ذهن باشه!

این بچه احتمالا مشکل عدم تمرکز داره کاش پیش یه مشاوره می بردینش ولی بذار اون چیزی رو دنبال کنه که علاقه داره حتی اگه فکر میکنی استعداد یادگیریش رو نداره! 

کسی که ریاضیش میشه ۱۹، هرگز نمیتونه کند ذهن باشه!این بچه احتمالا مشکل عدم تمرکز داره کاش پیش یه مشاو ...

یه وقتایی یه کارایی انجام می داد که می ترسیدم یه چیزایی خونده بودم به شک افتادم

خودمم تعجب کردم چرا این درس رو خوب امتحان داد ولی بقیه رو نمی تونه شایدم خودش رو باور نداره نمیدونم 

امیدوارم بتونه علاقه اش رو پیدا کنه حس می کنم خودشم نمی دونه دنبال چی باید بره همه میگن درس بخون فقط

تا حالا چیزی به اسم مشکل عدم تمرکز نشنیده بودم حتما پیگیری می کنم

معرفی کن برای داداشم.

تو ریاضی خیلی سبز ماجرای من و درسام خیلی خوبه 

عین معلم خصوصی می مونه ولی برای تست کتاب خیلی سبز جامع خوبه کسی که پایه اش ضعیفه اول باید تشریح رو یاد بگیره بعد بره سراغ تست من خودم هر چی به متن این کتابای تستی نگاه می کنم می بینم یه پیش نیاز دیگه می خوان که کمک کنه مطالب اینا فهمیده بشن برای همین اول ماجرای من و درسام خوبه 

سایت آلاء هم ویدیو کمک درسی داره اونا هم خوبن