2777
2789
عنوان

برای عفونت واژن چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 50 پست
تنبلی شدید تخمدان دارم چکار کنم خوب بشم با دارو گیاهی میخام خوب بشم

عزیزم عکس زبان باید بفرستی برام

تیلی تخمدان بخاطر سردی رحم بوجود میاد و باید علل و ریشه رو بدونیم از کدوم غلبه مزاجی نشات گرفته و بعد براساس اون درمان رو شروع کنیم

میتونید تلگرام یا واتساپ بهم پیام بدین؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اگه ترشحاتتون سفید باشه و احساس سرما تو‌ ناحیه تناسلی داشته باشین بخاطر غلبه بلغم تو این ناحیه هست و با خوردن سردیجات بدتر میشین

درمانش اصلاح غلبه بلغم و پاکسازی رحم از خلط بلغم هست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخواستم بگم واقعا عالیه اگه کوهی باشه که خیلی خوبه اصلا برای هر عفونتی خوبه توی سرکه سفید هم بشی ...

اره واقعا محشره من خیلی اذیت بودم،بخاطر سنگ کلیه عفونت گرفته بودم داشتم دیوونه میشدم ولی واقعا عالی بود و راحتم کرد

نمیدونستم سرکه رو چ عالی ممنون که گفتی✨