2777
عنوان

تجربه زونا

206 بازدید | 15 پست

بعد یه هفته درد ناحیه سر و گردن و داخل دهان فهمیدیم مادرم زونا مبتلا شده واقعا خیلی استرس و ترس دارم نه اینکه من بگیرن نه اصلا که دردشدیدش بمونه براش و اذیت بشه ۸۰ ساله شم هست. خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من تو سن۶۰ـگرفت واقعا اذیت شد

من خودم کرم بدنشو میزدم هیچکدوم مبتلا نشدیم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

کم کم بهتر میشه خودت ۶۰ به بالا اگه هستی مواظب باش چون مادر ۸۰ سالشونه گفتم

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
سر دردش الان چطوره؟ میترسم سر درد زونا موندگار یشه برای مادرم

نگران نباش علائمش موندگار نیس اما خب الان دردش زیاده ک اونم حل میشه

برا پدر من از بعد،زونا چنوقت یکبار ساق پاش مثل تاول بزرگ زخم میشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

سر دردش الان چطوره؟ میترسم سر درد زونا موندگار یشه برای مادرم

هم مادربزرگم هم مادرشوهرم گرفتن و بعد خوب شدن مشکلی نداشتن ولی سخت بود مخصوصا مادرشوهرم که به چشمش ریخته بود و چشم درد داشت

این نیز بگذرد...

هم مادربزرگم هم مادرشوهرم گرفتن و بعد خوب شدن مشکلی نداشتن ولی سخت بود مخصوصا مادرشوهرم که به چشمش ر ...

دکتر رفتن؟ میشه معرفی کنید دکتر خوب مادرم خیلی زجر میکشه