2777
2789
عنوان

بیاین منصرفم کنید زنگ نزنم ب اکسم

154 بازدید | 25 پست

چندروز پیش تازه بلاکم کرده بود حالم خراب بود خط سفارش دادم امروز اوردن دم خونه همش دارم وسوسه میشم زنگ بزنم صداشو بشنوم😔💔 رفتم پیش تراپیست گفته از همه جا توهم بلاکش کن راه ارتباطی نباشه همش کرم دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو یه فیلم طنز دانلود کن ببین حالت خوب بشه

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

میخوایی چیزی رو که بالا آوردی دوباره بخوری؟ پس برو

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با فیلم و سریال و کتاب خودت رو سرگرم کن. اگرم شاغل هستی رو شغلت تمرکز کن. مطمین باش کیس بهتر برات میاد آویزون قبلی نشو حالا صداشم بشنوی که چی؟ بعدش پشیمون میشی خودت

رابطه تموم شده رو دیگه بیخیال.

زنگ بزن بدرک بزار خودتو عذاب بدی چه اهمتی داره بزار غرورت له بشه خود کرده را تدبیر نیست جانم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تو دوستش نداری فقط داری خودتو گول میزنی 

زنگ نزن لطفا اگه زنگ بزنی یه دختر اویزونی که به خاطر یه آدمی که ارزششو ندارم غرورشو له کرده

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

من بلاکم نکرده بود فقط باهام حرف نمی‌زد ولی سر یه قضیه انقدر ناراحت شدم که وویس دادم گریه کردم گفتم نمیبخشمت بعد بلاک کردم 

کارم درست نبود ولی خب حس خوبی داشت😅

ولی شرایط تو فرق می‌کنه ولش کن 

حالا سر چی بلاک کرد؟

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍