2777
2789
عنوان

بیاین منصرفم کنید زنگ نزنم ب اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلاکم نکرده بود فقط باهام حرف نمی‌زد ولی سر یه قضیه انقدر ناراحت شدم که وویس دادم گریه کردم گفتم ...

من وابسته بودم بعد کات گفته بود یروز درمیون زنگ میزنه منم بهش گفتم حالم بدتر میشه نمیخوام اینطوری اونم بعدش بلاک کرد

مشاور گفته بود یه پیام بده اول هرچی تو دلته بگو بعد بلاک کن واسش نوشتم مطمئنم اون تایمی ک باهم بودیم با کس دیگه ای در ارتباط بودی نگفتی ک ادم بده نشی بعد نوشت نه بودم نه هستم منکه میدونم دنبال چی هستی لطفا پیام نده منم گفتم دیگه واسم فرقی نداره(در جواب نه هستم)بعد نوشت خوبه

زنگ بزنمم شاید ببینه منم قطع کنه بلاک کنه

چرا خودت رو اینقدر بدبخت و حقیر میخوایی نشون بدی 

آخه حیف تو نیست دختر 

تو این دنیا کلی مرد هست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چرا خودت رو اینقدر بدبخت و حقیر میخوایی نشون بدی آخه حیف تو نیست دختر تو این دنیا کلی مرد هست

ببین منطقی فکر میکنم ب قضیه حتی تراپیست گفت بدی و خوبیاشو بنویس رو کاغذ همرو نوشتم ولی همش وسوسه میشم دقیقا مثل معتادا 

من وابسته بودم بعد کات گفته بود یروز درمیون زنگ میزنه منم بهش گفتم حالم بدتر میشه نمیخوام اینطوری او ...

من وابستگیم بهش کم شده خیلی کم شده ولی علاقم هنوز هست با اینکه خیلی اذیت شدم 

تو هم سعی کن خودتو مشغول کنی بخصوص عبادت کن باور کن از صد تا تراپی و قرص بهتره کسی اینو بهت میگه که همه ی راه ها رو امتحان کرده بخصوص قرآن خوندن توسل و...تا به معصومین نزدیک تر بشی حالت بهتر میشه

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

ببین منطقی فکر میکنم ب قضیه حتی تراپیست گفت بدی و خوبیاشو بنویس رو کاغذ همرو نوشتم ولی همش وسوسه میش ...

جای اینکه خوبی و بدی اونو بنویسی که آخرشم منصرف نشی بگرد ببین تو زندگیت تو ذهنت کجا چه نوع ترومایی مونده که دنبال جلب توجه از سمت یه مرد مریضی که تورو نمیخواد گل

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت