2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضربانش ۱۸۰ بود یکم این منو مشکوک ب دختر بودن جنین کرده

پسر منم 178 بود 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

سلام کسی بلده کاربر دنا رو برام‌تگ کنه؟ خودم نمیتونم هرچی میزنم نمیشه دنا_

@دنا_  

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ماشالا چه خوشگل و ناز و تپل مپله احتمالا پسره

مرسی قشنگم

نمی‌دونم والا

بنظرت یه سونوی دیگه برم ؟

امروز ۱۱ هفته و ۶ روزمه

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
ضربانش ۱۸۰ بود یکم این منو مشکوک ب دختر بودن جنین کرده

اولا که سالم باشه،، ولی ضربان قلب الکیه بنظرم،، شکل جمجمه و ستون فقرات مهمه در این سن باردارب برای تشخیص جنسیت

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
پسر منم 178 بود

من امروز که رفتم سونو دید و گفت پاشو 

منم گفتم جنسیتو چی؟

گفت نمیشه کوچیکه

گفتم احتمال ؟ گفت دختر ، برو بسلامت

منم برا زاویه سرش یکم مشکوکم

اولا که سالم باشه،، ولی ضربان قلب الکیه بنظرم،، شکل جمجمه و ستون فقرات مهمه در این سن باردارب برای ت ...

الان بنظر شما 

ستون فقرات و جوجه نی نی من به چی میخوره؟

من امروز که رفتم سونو دید و گفت پاشو منم گفتم جنسیتو چی؟گفت نمیشه کوچیکهگفتم احتمال ؟ گفت دختر ، برو ...

ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد به من که اصلا احتمال ندادن ۱۴ هفته هم رفتم سونو دیده نشد ۱۶ هفته گفتن پسر