2777
2789
عنوان

انتخاب اسم دخترم

155 بازدید | 21 پست

اسمش رو خودم انتخاب کردم (اِلارا )،ولی بعضی وقتا میگم نکنه بزرگ شد دوس نداشته باشه یا اسم قشنگی نباشه ؟خیلی ب شک میوفتم جدیدا ،میخوام نظر اکثریت رو بدونم ممنون،،،

سر اسم هر کسی ی سلیقه ای داره و ی فکری داره

هیچ وقت نظر دیگران رو نپرس

اینجا فهمیدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم بین المللیه

هر کشوری بره معنی داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به نظر من خیلی قشنگه و البته هم معنای خوبی داره هم تلفظ خوبی داره هم تو زبان های دیگه معنی بدی نمیده .

هر اسمی بذاری به هر حال کسی پیدا میشه موافق نباشه فقط سلیقه خودت مهمه ‌.

اسمش خیلی زیباست اینکه دخترتون در آینده اسمش رو دوست داشته باشه یا نه فقط بستگی به خودتون داره که چقدر نسبت به اسمش احساس خوب ایجاد کنید و البته چون مذهبی نیست هم هر موقع دلش خواست میتونه تغییرش بده سخت نیست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره ،،،خیلی ناراحتم ،چون خودم این اسم رو گزاشتم ولی نمیدونم چرا الان شک و تردید اومده سراغم

بهش فک نکن

منم همینم ۳ ماه دیگه بدینا میاد میخوام بذارم اِلین باز مطمئنم به شک میافتم

بچه هام دوقلو بودن پسرم موند دخترم سقط شد🥲قرار بود بشن الوین و الاراالوینم هست الارا رو حتما میارم ...

انشالله بسلامتی و دل خوش یه دختر سالم و ناز بیاری گلم❤️🤍مرسی از نظرت